Večerašnje pomračenje Meseca donosi sreću za ova 4 znaka: Snažna energija najavljuje bolje dane

Autor:

Lifestyle

05.07.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnje pomračenje Meseca predstavlja jedan od najvažnijih astronomskih i astroloških događaja koji će značajno uticati na mnoge znakove.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pomračenje sa sobom nosi snažnu i neobuzdanu energiju koja može promeniti život. Te promene mogu biti bolne, zbunjujuće i teške, ali će svakako uticati na duhovni razvoj.

No i pored bujnih promena, neki znakovi će doživeti i onu svetliju stranu ovog snažnog talasa energije.

Bik

Vreme je da izađete iz svoje zone komfora. Sve promene koje se dogode izuzetno će vam prijati. napokon imate osećaj slobode, prekidate sa monotonijom i rizikujete kako biste živeli bolje. Žudite za spontanim događajima, a vaše srce će vas povesti u svet koji je potpuno nepoznat. Bićete oslobođeni predrasuda, uverenja i zabluda. Očekuje vas zanimljiv period u kojem ćete steći brojna iskustva.

Devica

Neverovatno ste inspirisani i nadahnuti da stvarate, učestvujete u važnim poduhvatima i uživate u sopstvenom društvu. Zalužujete da se zabavljate i uživate, a sada život dobija jedan sasvim drugačiji sjaj. Kreativnost će biti na najvišem nivou što će omogućiti napredovanje u karijeri i poboljšanje finansijske situacije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

Očekuje vas dobra komunikacija, značajna razmena mišljenja i zainteresovani ste da sklapate nova prijateljstva. Želite da proširite krug ljudi, a to vam može doneti sreću i na privatnom i profesionalnom planu. Otvarate svoj um za nova iskustva i živite punim plućima.

Ribe

Vaše želje i maštanja napokon postaju jasni. To se ne odnosi na materijalne želje, već na one koje čine da budete bolji i da vaši postupci budu efektniji. Osećate se kao rođeni lider i možete učiniti puno dobrih promena za sebe i ljude u svom neposrednom okruženju. Moguće je da ova snažna energija donese unapređenje na poslu i poziciju šefa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading