HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. 6. - Bikove će na poslu obuzeti bes, Vodolije preispituju svoju ljubavnu vezu

Autor:

Lifestyle

31.05.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovi će na poslu imati sukob sa kolegom koji će ih potpuno izbaciti iz takta. Ostanite pribrani i ne dozvolite da vas maliciozni komentari razbesne jer ćete tako samo naškoditi sebi.

Vodolije će u narednom periodu ući u fazu preispitivanja odnosa sa svojim partnerom. Od toga kako se budete postavili tokom ovih osetljivih razgovora zavisiće i konačan oblik vašeg međusobnog odnosa.

Jarčevi bi malo morali da uspore sa svojim životom jer je moguća pojava nervoze zbog nagomilanih problema. Potrudite se da pronađete način da se opustite.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading