Poklanjamo magazin "Astro"! Nedeljni horoskop: Lavovima nova ljubav, Devicama problemi na poslu

Autor:

Lifestyle

12.04.2019

19:15 >> 19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zauzeti Lavovi osećaju neku vrstu pritiska i nezadovoljstva partnerom, dok se slobodni Lavovi zabavljaju u mnoštvu ponuda, flertuju i osmehuju se, ali srce im poručuje da ovoga puta mora biti nešto potpuno drugačije, živo i nepredvidivo. Device treba da se pripreme za zahtevan i napet period na poslu...

RepublikaFoto: Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash
Foto: Ilustracija

Šta očekuje i ostale horoskopske znakove tokom ove nedelje čitajte u dodatku "Astro" koji poklanjamo u vikend izdanju Srpskog telegrafa za 13. i 14. april.

Šta predstavlja kombinacija Mars u Blizancima i kako će se ta pojava odraziti na svakodnevni život ovog znaka, ali i svih drugih? Šta treba započeti u ovom astrološkom intervalu, ali i na šta posebno obratiti pažnju kao na moguću opasnost?

Hoće li još neko, osim Devica, imati svađe i turbulenciju na poslu i zašto se može reći da Strelčevi ove nedelje dominiraju u poslovnom okruženju?

Odgovore potražite u časopisu "Astro"...

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading