POLICIJA POHAPSILA MANIJAKE IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Maloletnicu terali na oralni seks, PA SNIMAK POSLALI NJENOJ MAJCI

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

17.08.2018

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila A. B. (22) i njegovog vršnjaka M. Ž. iz Selevca kod Smederevske Palanke, osumnjičene da su 13-godišnju devojčicu primorali na oralni seks, sve to snimali, a zatim video-zapis poslali njenoj majci.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni su maloletnicu našli u Beogradu. Kako su se i gde upoznali, još se utvrđuje, navodi Blic.

- Devojčicu, koja ima samo 13 godina, primorali su na oralni seks. Iživljavali su se nad njom i sve to su snimali - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Devojčica kada je shvatila na šta su je primorali, bila je u strahu, nije smela nikome da ispriča šta je preživela, već se povukla u sebe i ćutala o traumi i seksualnom zlostavljanju.

Seksualnim predatorima međutim nije bilo dovoljno što su devojčicu primorali na oralni seks, već su uspeli da nabave broj mobilnog telefona majke maloletnice.

- Ženi su na jednu od aplikacija poslali snimak kako se seksualno iživljavaju nad njenom maloletnom ćerkom. Žena je bila u šoku. Prvo nije znala kako da reaguje da još više ne povredi ćerku posle onoga što je preživela - dodaje naš izvor.

Žena je, međutim, smogla snage da ceo slučaj prijavi istražiteljima da bi zaštitila svoje dete, ali i da seksualni zlostavljači ne zloupotrebe još neku devojčicu.

- Odmah nakon prijave snimka seksualnog iživljavanja nad detetom, istražitelji su identifikovali osobu sa čijeg je broja mobilnog telefona poslat kompromitovani video-zapis. Osumnjičeni 22-godišnji A. B. je lociran i uhapšen, a u Selevcu je priveden i njegov saučesnik. Obojica osumnjičenih se terete za obljubu maloletnog lica, tačnije deteta - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading