DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD NIŠA: Izgubila muža i čerku, ne seća se udesa

Autor: Alo, Republika

Hronika

17.08.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinska sestra Svetlana Mitrović, koja je u udesu, u kojem su joj poginuli jedanaestogodišnja ćerka N. M. i suprug Dragan (39), zadobila teške telesne povrede, uspešno se oporavlja i njeno zdravstveno stanje je stabilno.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Do nesreće je došlo kada se vozilo marke "pasat“, u kojem je ova porodica bila, sudarilo sa teretnim kamionim novosadskih registarskih tablica kojim je upravljao M. G. (62).

Odmah posle udesa obavljeno je alkotestiranje vozača kamiona M. G. i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi. Istraga će pokazati kako je došlo do direktnog sudara putničkog automobila i teretnjaka.

Svetlana je spavala u automobilu i ne seća se detalja udesa.

Brat od tetke nastradalog vozača "pasata" Milan Krastić kaže da se porodica Mitrović vraćala iz Niša gde je devojčica išla da kupi haljinu.

 Dragan je uzeo Svetlanu sa posla, ispred Kliničkog centra u Nišu, a zatim su otišli da ćerki kupe haljinu jer su imali svadbu u porodici. Ubrzo nakon udesa, pozvao me je brat i kazao mi šta se dogodilo - kaže Krastić i dodaje da je odmah otišao na mesto nesreće i da je tamo zatekao smrskan automobil u kojem su još bili članovi porodice Mitrović.

- Vatrogasci su sekli vozilo kako bi izvukli Dragana i devojčicu. Ubrzo je stigao i ujak, nisam imao snage da mu kažem da je ostao bez sina i unuke - kaže Krastić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading