KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! DA LI ON TO PLANIRA SLAVLJE? Dečak-monstrum zaposlene u klinici ostavio u neverici, ono što je pitao je JEZIVO!

Autor:

Hronika

26.11.2023

10:59

Iako su do sada prisustvovali mnogim izvoljevanjima ubice iz Ribnikara, zaposleni ne mogu da veruju dokle sa zahtevima ide maloletni dečak Kosta Kecmanović

KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! DA LI ON TO PLANIRA SLAVLJE? Dečak-monstrum zaposlene u klinici ostavio u neverici, ono što je pitao je JEZIVO!

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Komentari (17)

Loading
Bumbar

26.11.2023 11:15

Moram da pitam šta se vi čudite i tako pišete, pa on da je drugačiji ne bi uradio to što je uradio, ne bi se nadao da će izaći napolje! Koliko to posmatranje traje?

Coa

27.11.2023 11:16

@Bumbar - U njegovom slucaju do kraja zivota. Ne mislis valjda da ce u jednom trenutku neko reci “ok, njegovo psiholosko posmatranje je zavrseno, svi se razilazimo svojim kucama” koliko god da traje nikada nece shvatiti zasto je to uradio. To je sad i nebitno, on je to uradio i nijednog momenta se nije pokajao. Bitno je jedino da se osigura da ostatak zivota provede zatvoren jer nema nikakve sumnje da njegov bolestan mozak vec sad ne smislja kako to ponovo da uradi sa jos vecim brojem zrtava.

Pablo

27.11.2023 15:47

@Coa - @Coa,nikada vestacenje nigde nije trajalo do kraja necijeg zivota, pa nece ni njegovo, i sta se sad desava, psihijatri, psiholozi i ostali kojj se bave njime, ne znaju sta bi, mali je svedocio, znaci nije poremecen, lud, jer da jeste ne bi mogao da svedoci, morat ce ga ili pustiti ili dokazati da nije normalan, a do sad nista, cak ne koristi nikakvu terapiju, kapiras!!

Coa

27.11.2023 16:00

@Pablo - Nece ga nikada pustiti naravno. Jednostavno ne postoji vestak ili psihijatar koji ce za njega reci da je sposoban za zivot na slobodi. On je ono sto je pocinio-masovni ubica bez trunke kajanja, nikakvi razgovori ni njegovi odgovori to ne mogu promeniti. Pa bas to sto se nakon zlodela ponasa najnormalnije i kao da se nista nije desilo je ono sto je najstaranije u njegovoj psihi. Da ga puste opet bi to uradio i ponasao se najnormalnije.

ddd

29.11.2023 13:54

@Coa - Ako drzava pokusa da Kostino vestacenje traje dozivotno siguran sam da ce roditelji gurati ovo i do Strazbura ako treba, samo da se zavrse njihova sudjenja. Jednostavno drzava NEMA pravni ni medicinski osnov da decaka drzi do kraja zivota pod kljucem, koliko god on bio psihopata - a jeste. U nekom trenutku drzava/psihijatri/institucije ce MORATI da se izjasne da li je on poremecen, jer ako jeste ne moze da svedoci u postupku protiv oca. Moje duboko misljenje je da su Kostu vec negde sklonili, daleko od ociju, da ce se cekati da se zavrsi sudjenje ocu (koji god bude bio ishod) i nakon toga ce celu porodicu skloniti negde u inostranstvo, sto dalje. Ne bi se inace drzava ovoliko trudila da se ovo sto pre zaboravi.

Nayla

26.11.2023 12:36

Bez obzira što je Kosta monstrum bez savesti on je ipak dete. Ne može da razmišlja na nivou odrasle osobe. Svoje želje stavlja na prvo mesto jer očigledno je bio previše razmažen.

Toni

26.11.2023 13:02

@Nayla - To nije dete, to je monstrum zato tako i razmislja. Dete nikada ne bi pobilo toliku decu hladnokrvno i bez kajanja. Ne nazivajte TO detetom

Tijana

26.11.2023 16:16

@Nayla - Moze li neko da mu kaze da nece vise nikad nista slaviti, osim sto se svi iscudjavaju!

cojle

26.11.2023 13:35

On je ocigledno tesko poremecena osoba, psihopata. Onaj ko kaze da je razmazeno dete, relativira sve sto je uradio. Da li bi ste Vi, Nayla, mislili tako da je ubio vase dete? Normalna deca, cak i razmazena, nisu ubice.

Tanja

26.11.2023 14:14

Samoziv,bahat a decu nam je poubijao jer su ga tako vaspitali bezdušno roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu najmlađeg masovnog ubice na svetu jer se i sami tako ponašaju,vređaju, zataškavanja,svedoci lažno svedoče, majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan, besramno i dalje radi u prosveti, njemu je do nove godine ....a naša deca koje je oružjem od kuće donetim u školu,na času je streljao....na njih ne misle..bezdušni su.

Verona

26.11.2023 15:55

Čudi me da ne pominje violinu ? Verovatno su ga terali da se bavi muzikom.

Maja

26.11.2023 17:40

Gori smo mi koji se tu nesto cudimo Dete nije u redu. To je evidentno. Nesto se desilo I on je pukao. Ludji su oni koji od njega ocekuju da ce realno svedociti za ili protiv roditelja. Njega treba leciti. A i nas zajedno s njim. Ako su roditelji bili slepi na njegove probleme gde su svi drugi koji su bili deo njegovog zivota. Babe, tetke, skola, Trener... Nema ih - - - - zasto???? Jer je sve pre tog 3 maja prokletog bilo u granicama normale. Ali neko mora biti krov I mi smo reseni da zrtvujemo I oca I majku. A krivi smo svi. Kakvi smo my drustvo stvorili. Kosta je pucao u system. Nazalost izabrao je pogresne zrtve. I on sam je zrtva. Nema njemu ikakvog zivota, ni njemu ni porodici njegovoj.

Sta to pisete

27.11.2023 14:26

@Maja - Ne mozete njega da stavljate u istu recenicu sa decom i cuvarom koje je masakrirao, i jos da ga nazivate zrtvom. On ima zivot, koliko ja znam ziv je? A onih 10toro su sad 2m pod zemljom. Ne postoji odgovarajuca kazna za njega ali najmanje sto moze da se uradi je da ga drze zakljucanim i da mu stave do znanja da belog dana nece videti vise. Nije on taj kojeg treba da sazaljevamo.

Tatjana

26.11.2023 18:04

Nova godina, jelka, ukrasi, kolači?! More, težak fizički rad i na -10 i na +40. To je najmanje za monstruma. On dete?! Težak psihopata, verovatno je i rođen takav. Nosi teške gene, koji su eskalirali u pubertetu.

Ja

26.11.2023 19:00

Dajte ljudi pa ne vjerujete valjda tim glupostima šta novinari pišu, ako je dečko u ustanovi koju čuva policija i zabranjen mu je kontakt sa vanjskim svijetom, kako onda samo novinari imaju pristup informacijama šta dečko radi? A između ostalog jesmo li svi mi sigurni u to gdje se taj dječak nalazi?

Zorica

27.11.2023 19:19

Odakle vam pouzdani izvor i ko dozvoljava da se neke stvari iznose u javnost i koliko su proverene.Ne skupljajte više tiraže na neproverene vesti.

Zoran

28.11.2023 16:32

Kosta je jednom drugu bio rekao: "Ako bih te ubio, mogao bih raditi s tobom što hoću." - Serijski ubica David Berkowicz je rekao da se pridružio satanističkom kultu i da je čuo onda glasove kako mu govore da svaka osoba koju ubije će mu biti rob u zagrobnom životu. Kostini roditelji su sto posto okultisti