(FOTO SA LICA MESTA) NAJNOVIJE SAZNANJE O SAČEKUŠI NA MILJAKOVCU: U Borskoj ulici ubijen Skoletov sin!

Autor: Republika

Hronika

30.01.2021

09:32 >> 10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noćašnjoj sačekuši na Miljakovcu u Borskoj ulici ubijen je sin (22) Zorana Uskokovića Skoleta.

Otac ubijenog mladića Zoran Uskoković Skole, koji se od 15. januara 2000, kada su u „Interkontinentalu“ ubijeni Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić, pominjao kao jedan od organizatora trostruke likvidacije, ubijen je nešto više od tri meseca kasnije.

U poslednjem intervjuu koji je dao autoru filma „Vidimo se u čitulji“ Vojislavu Tufegdžiću, Skole je, između ostalog, rekao da mu je neprijatno zbog toga što putem medija mora da demantuje glasine o svojoj umešanosti u zločin.

- Čitav Beograd zna da smo Arkan i ja imali zajedničke poslove vezane za fudbal, da smo ulagali u dobre igrače, ali da smo sarađivali i u drugim poslovima. Bili smo dobri prijatelji. Nikada nismo razmenili ružnu reč, niti dolazili u situaciju da se zbog nečega posvađamo. Kad je Arkan ubijen, zvao sam i Cecu i Mandićevu porodicu da izjavim saučešće. Dao sam umrlice prijateljima. Niko od uhapšenih za ubistvo u istrazi me nije pomenuo - rekao je Skole u intervjuu koji je dao oko mesec i po dana posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana, po povratku u Srbiju iz inostranstva, gde je bio u vreme atentata u „Interkontinentalu“.

Tri meseca nakon ubistva Arkana, 27. aprila 2000. godine, u filmskoj poteri po ulicama Beograda pripadnici „zemunskog klana“ likvidirali su Uskokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aco180370

30.01.2021 11:17

Sto nas smarate sa ovim vestima o krimosima?Koga oni interesuju?Samo neka se kokaju,sto vise.Sto ih je manje,to bolje.