KOMŠINICA VIDELA KAKO NAPADAČ UBIJA REPČIĆA: Onaj što ga je upucao, stavio je pištolj u crnu torbu i pobegao!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

11.11.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vraćala sam se iz prodavnice. Dečko je išao donjom ulicom... Odjednom sam čula jedan pucanj. Okrenula sam se se, mislila sam da je petarda. Čula sam još dva pucnja i tada sam videla da dečko leži pored kombija a da se onaj što ga je upucao stavio, pištolj u crnu torbu i pobegao. Lice mu nisam videla", ovim rečima, jutrošnju pucnjavu u naselju Braće Jerković u kojoj je ubijen sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Vedran Repčić, opisala je komšinica.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Repčića je nepoznati napadač presreo jutros oko 10 časova i ispalio nekoliko hitaca ka njemu.

 

- Videli smo se, ja sam videla Repčića. Onda sam zvala svog supruga da zove policiju i stajala sam kao ukopana. Bila sam šokirana. Samo smo bili on, taj ubica i ja - priča komšinica.

Kako kaže, Repčića poznaje odranije i ovo nije prvi put da se našao u centru krvavog obračuna.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Repčić je bio... Bolje da ne pričam. On je ubio trojicu, ne znam šta da vam kažem više. Ne poznajem ga - dodala je komšinica.

Vedran Repčić je, podsetimo, već bio na meti napadača pre četiri godine, ali je preživeo atentat. U dosijeu ima nekoliko teških krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading