EVO KO JE UPUCAN U ULICI BRAĆE JERKOVIĆ: Sin fudbalera Crvene zvezde robijao zbog ubistva, razbojništva i iznude!

Autor: Republika

Hronika

11.11.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedran Repčić (41), sin čuvenog fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, ubijen je danas na Voždovcu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Fotografija sa lica mesta

Motivi napada na Vedrana Repčića verovatno leže u njegovoj kriminalnoj prošlosti. Sin Zvezdinog fudbalera već je gonjen za ubistva, razbojništva i iznude, a iza sebe ima čak i odsluženu zatvorsku kaznu.

Repčić je na deset godina zatvora osuđen u martu 2003. godine, zbog ubistva vlasnika radnje "Brka" Predraga Milosavljevića 3. avgusta 1998. Iako je na početku suđenja negirao krivicu, na izricanju presude je rekao da je "došao da bi odslužio kaznu kakvu je zaslužio".

Sud je tada u okviru presude za ubistvo izrekao Repčiću i kaznu za niz sličnih razbojništava, ali u kojima srećom nije došlo do tragičnog ishoda kao kod ubistva nesrećnog vlasnika radnje "Brka".

Međutim, ubistvo Milosavljevića nije jedino za koje je Repčić krivično gonjen. Sinu fudbalera Zvezde suđeno je i za ubistvo taksiste Branka Topalovića 1996. godine u beogradskom naselju Braće Jerković.

Sudsko veće ga je međutim oslobodilo ove optužnice usled nedostatka dokaza, iako je policija tvrdila da se radi o svirepom ubistvu. Po navodima tadašnje optužnice, Repčić je želeo da opljačka taksistu, ali je ovaj odbio da mu preda svoj dnevni pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading