Pušten uz jemstvo da ne propusti Viskovićevu?!

Autor:

Hronika

01.11.2017

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni vranjski biznismen Goran Tasić zvani Gokče (49) uhapšen je 27. oktobra na graničnom prelazu Horgoš po poternici zbog izbegavanja odlaska na izdržavanje zatvorske kazne. Ne samo da se Tasić nije našao iza rešetaka već je iste večeri slavio svoje "oslobađanje" uz pevačicu Marinu Visković!

RepublikaFoto: P. ROSIĆ
Iako je bio na poternici, Tasić ekspresno pušten na slobodu uz kauciju od 3.000 evra. Žurio na nastup seksi folk pevačice

Uhapšen na granici

Tasić se tereti da je 2f015. u hotelu "Pržar" u Vranju napao Dragoljuba Đorića (34) tako što je nakon svađe izvadio pištolj i njime udario Đorića u glavu, a kad je ovaj počeo da beži, Tasić je ispalio više hitaca u njegovom pravcu, ali ga, srećom, nije pogodio.

Tužilac je naložio da se protiv Tasića podnese krivična prijava za krivično delo ubistvo u pokušaju, ali je on kasnije, uz pomoć veza, uspeo da se izbori da se ovo delo prekvalifikuje u nasilničko ponašanje. Policija ga je uhapsila u petak ujutru po poternici koja je za njim raspisana po naredbi Osnovnog suda u Vranju.

Žurka

Tasić se tako već iste večeri, oko jedan sat posle ponoći, našao u klubu "Mažestik", gde se pridružio prijateljima i proslavio svoje "oslobađanje".

- Tasić je navodno žurio da izađe iz pritvora jer je za petak uveče organizovao nastup pevačice Marine Visković. Na gostovanje ove pevačice pozvao je veći broj osoba iz kriminalnih krugova kako Vranja, tako i Beograda - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading