ADVOKAT JELENE MARJANOVIĆ: Vreme je da vidovnjaci i vračare prestanu da raspravljaju o slučaju

Autor: novosti.rs

Hronika

14.10.2017

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat porodice Krsmanović Nebojša Milosavljević smatra da slučaj ubistva Jelene Marjanović mora da izađe iz forme rijaliti programa i dobije epilog na sudu.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Brutalno ubistvo koje se dogodilo početkom aprila prošle godine u Borči privlači veliku pažnju javnosti. O planovima porodice Krsmanović, novim svedocima i tragovima u istrazi, za Televiziju Pink govorio je advokat Nebojša Milosavljević.

Advokat porodice Krsmanović Nebojša Milosavljević smatra da slučaj ubistva Jelene Marjanović mora da izađe iz forme rijaliti programa i dobije epilog na sudu.

- Vreme da vidovnjaci i vračare prestanu raspravljaju o ovom slučaju i da aktivnu ulogu uzmu oni koji su za to kvalifikovani - advokati, forenzičari...- rekao je Milosavljević koji očekuje spektakularno suđenje.

Kako je ukazao, postoje detalji i misterije koje će sam sudski postupak otkriti.

Milosavljević je rekao da ga ubistvo pevačice u Borči podseća na slučaj ubistva Stevice Markovića u Parizu od pre 30 godina, koji je raskomadan ostavljen u kontejneru.

On je dodao da je Zoranu pritvor produžen najverovatnije zvbog uznemiravanja javnosti i uticaja na svedoke.

Prema njegovim rečima, brat i otac Zorana Marjanovića nisu u obavezi da svedoče, ali bi njihova saznanja mogla biti veoma interesantna. Marjanović je ukazao da, prema zakonu, okrivljeni u postupku može poprimiti i ulogu svedoka.

- Ona je divljački ubijena. Ako se posmatra sam čin ubistva, može da se sazna dosta o ubistvu. Pisanja medija su u domenu indicija, ali uvezane logične indicije daju kvalitetan dokaz. Ipak, mislim da će forenzičari u ovom slučaju imati veliku ulogu, kao i sami materjalni dokazi – istakao je Milosavljević.

Osvrnuvši se na navode porodice okrivljenog da je Jelene Marjanović imala ljubavnike, koje je njena familija sa gnušanjem demantovala, advokat je rekao da nije profesionalno da o tome govori, ali da ima određena saznanja u tom pravcu.

- Sve je krenulo do policije i sve će se završiti u policiji. Indikativno je da 15 meseci ovaj slučaj tavori, da se ne može doći do relevantnih dokaza – ocenio je Milosavljević, ali nije objasnio na šta konkretno misli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravica

23.11.2017 13:26

Nije mi jasno ciji si ti advokat. Policija radi svoj posao evo vec duze vreme i corak, neko opstruira. Sta se plasis vidovnjaka, ako prodju poligraf to je ok. Oni su se sad pojavili, posle vise od godine dana. Verovatno ih nervira to sto se vrti sve u krug. U drugim drzavama oni se angazuju.