(FOTO) OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U SOMBORU: Vojni kuvar iskasapio Marka

Autor: Jasminka MILJUŠ

Hronika

20.01.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Živković (41) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru ubio sugrađanina Marka Đurovića (28).

Foto: Facebook.com/Vladan Zivkovic
OSUMNJIČENI Vladan Živković

Prema saznanjima bliskim istrazi, osumnjičeni za ovo ubistvo je profesionalni vojnik koji 17 godina radi kao kuvar u Prvom centru za obuku u kasarni Aerodrom u Somboru.

IZ KAFANE U OKRŠAJ

Kako Srpski telegraf saznaje, Vladan živi na Prvomajskom bulevaru, i to na samo pedesetak metara od mesta ubistva, a prema tvrdnjama pojedinaca koji su imali uvid u snimak kamera koje su zabeležile trenutak ubistva, navodno je ubijeni Marko najpre udario ili ošamario Vladana, koji je potom uzvratio kobnim ubodom nožem.

Ne seća se ubistva

Vladan Živković (41) nakon hapšenja je priznao ubistvo u prisustvu advokata, ali je rekao da se samog čina ne seća. Kako je policija preuzela snimke kamera sa obližnjih objekata gde se ubistvo dogodilo, očekuje se da uskoro budu utvrđene sve okolnosti pod kojim je došlo do ubistva. Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

- Osumnjičeni je izašao iz kafane da kupi cigarete i po povratku iz prodavnice naleteo je na Marka i njegovog oca. Nešto je promrmljao, došlo je do koškanja, mladić ga je odgurnuo, a onda ga je osumnjičeni napao nožem i zadao mu dva uboda u srce. Za sada nož kojim je počinjen zločin, nije pronađen - navodi naš izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Djurovic
ŽRTVA Marko Đurović

Od zadobijenih povreda mladić je preminuo, a napadač je pobegao.

Nož kojim je počinjen zločin još nije pronađen

- Niko od kolega nije mogao ni da nasluti da je Vladan sposoban da uradi ovako nešto jezivo. Malo je reći da smo u šoku i da još uvek ne možemo da poverujemo da je počinio ubistvo - ističu njegove kolege iz Prvog centra za obuku.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

NA POSAO POSLE UBISTVA

Kako pričaju kolege u kasarni, primećivalo se da je Vladana nešto mučilo, ali malo je pričao o svojim problemima.

- Znali smo da ima problema u porodici, da je pred razvodom. Živi sa sinom, dok mu je supruga otišla da radi u Nemačku. Situacija u porodici ga je mučila, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik. Posle ubistva, za koje je osumnjičen, redovno je dolazio na posao, kao da se ništa nije dogodilo - dodaje jedan od kolega osumnjičenog Vladana.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading