Zapalili su mi auto, plašim se za život! Novinarka Srpskog telegrafa dala iskaz u policiji

Autor:

Hronika

15.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Srpskog telegrafa Zorica Radulović saslušana je u policijskoj stanici Novi Beograd povodom stravičnih pretnji koje joj je uputio kriminalac sa debelim dosijeom Velibor Popović Pop. Ona je u iskazu, između ostalog, rekla da strahuje za svoj život pošto joj je zbog posla kojim se bavi ranije već bio paljen automobil.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zorica Radulović

Podsetimo, Popović je u ponedeljak na konferenciji za medije Marije Šerifović prišao Radulovićevoj i zapretio joj da će je zbog pisanja o pevačici Editi Aradinović baciti s mosta u Dunav, a da će na redakciju Srpskog telegrafa baciti bombu.

Popović je ovo izrekao u prisustvu brojnih kolega novinara, od kojih su Ivan Vuković iz Skandala i D. K. iz magazina Stori svedočili juče, a iskaz u svojstvu svedoka danas će dati i novinarka Informera Tamara Matić.

- Mogu da kažem da mi se ta osoba koja mi je prišla obraćala drsko i da sam se osetila ugroženo i uplašeno jer sam i ranije imala problema zbog posla kojim se bavim. Jednom prilikom su mi zapalili vozilo. Od tada imam strahove - navela je Radulovićeva u iskazu.

Popović je u sredu dva sata saslušavan u policiji i tada je potvrdio navode krivične prijave koju je protiv njega podneo Srpski telegraf i priznao da je pretio našoj novinarki i redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading