Tri verzije samoubistva Gorana Milovanovića: Brat tvrdi jedno, supruga drugo, a i selo vodi svoju zasebnu "istragu"

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

20.11.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 10 dana je prošlo od kako se Goran Milovanović iz sela Vošanovac polio benzinom i zapalio u porodičnoj kući, a teorije o tome kako je i zašto nastradao, samo se nižu. Da li zbog svađe sa nevenčanom suprugom, nesrećnim spletom okolnosti ili je po sredi nešto treće, utvrdiće policija, a do tada -"istragu" vodi selo.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran i Ivana Milovanović

Reporterima "Blica" komšije su ispričale svoju verziju priču prema kojoj je za sve kriva Ivanova supruga. Međutim, Goranov brat Dragan je, dok je Goran bio u bolnici, čuo nešto sasvim drugo.

Prema njegovim rečima, nesrećni čovek je lekarima ispričao da nije imao nameru da se ubije već da je do incidenta došlo slučajno.

- Goran je rekao da je radio nešto s motornom testerom i da je iscurelo gorivo, koje se iznenada zapalilo, te da se tako povredio. Međutim, njegova žena je ispričala da se zapalio posle svađe s njom - rekao je Dragan.

Sa druge strane, Ivana je pozvala Dragana odmah po dolasku Hitne pomoći i obavestila šta se dogodilo.

- Goran i ja smo se posvađali u kući. On je u trenutku besno izašao napolje, zatim se vratio sa kantom benzina. Ušao je u svoju sobu, polio se i zapalio. Čula sam da zapomaže i odmah sam utrčala u sobu. Zatekla sam ga kako gori. Uspela sam nekako da ga izvučem do dvorišta i ugasim. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć - navodno je Goranovom bratu Draganu nakon nesreće ispričala Ivana.

 

 

Draganove i Goranove komšije složile su se u tome da "tu nisu čista posla", da je Goran postao drugi čovek od kako je sa Ivanom, a da u Ivaninu verziju priče ne veruju jer u sobi u kojoj se navodno zapalio čak nije bilo ni gareži ni neprijatnog mirisa.

- Moram nastaviti dalje ali bože nemam snage. Znam da nisi tu,, ali treba mi tvoj osmeh. Toliko toga fali, ne znam odakle da počnem. Zaboli me sećanje, zabole me sitnice - poslednja je u nizu Ivaninih objava.

Prema rečima Ivaninih i Goranovih poznanika i komšija, njih dvoje su u emotivnoj vezi od proleća. Od tada, Goran se potpuno promenio u odnosu sa svojim komšijama, ali i članovima porodice.

- Otuđio se od svih. Ni sa bratom ne govori a žive u istom dvorištu. Kad je došla ova nova žena on je i decu isterao iz kuće. Isekli su mu struju, automobil više nema... - pričaju meštani sela kraj Petrovca na Mlavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading