Histerija i u Holandiji: OTKRILI RUSKU SAJBER FATAMORGANU!

Autor: Tanjug

Svet

04.10.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija je zla, Rusi su krivi za sve, ruski hakeri su hakovali ceo svet i šire zle misli i loše vibracije našim i svim paralelnim univerzumima - to je stav zapadnjačkih demokratija prema jedinoj slobodarskoj supersili na svetu. Taj stav dele i holandske vlasti, koje su proterale četvoricu Rusa zbog, kako je saopšteno, planiranja sajber napada na Organizaciju za zabranu hemijskog oružja (OPCW) u aprilu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sajber napad navodno pripadnika ruske vojne obaveštajne službe GRU pokušan je u vreme kada je OPCW istraživala napad na ruskog dvostrukog agenra Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju, preneo je BBC.

Holandija je pozvala na razgovor ruskog ambasadora radi davanja objašnjenja.


- Sajber operacija protiv OPCW je neprihvatljiva. Otkirvanjem ovog ruskog delovanja šaljemo jasnu poruku: Rusija se mora zaustaviti - izjavila je holandska ministarka odbrane Ank Bejleveld.

Naravno, nikakvi dokazi ni u ovom slučaju, kao ni u ostalim slučajevima gde su Rusi kao umešani u hakerske napade diljem planete, nisu predočeni - sve je ostalo na holandskom: "Majke mi, oni su"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading