DRAMA U CENTRU GRADA, IMA POVREĐENIH! Konji zbacili jahače pa JURE ulicama, jedan UMAZAN KRVLJU, nastao HAOS (VIDEO)

Autor:

Svet

24.04.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi su odmah reagovali kako bi se životinje zaustavile

DRAMA U CENTRU GRADA, IMA POVREĐENIH! Konji zbacili jahače pa JURE ulicama, jedan UMAZAN KRVLJU, nastao HAOS (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@TheInsiderPaper

Pet konja koji su se odbili svoje jahače galopirali su kroz centar Londona, izazivajući haos na ulicama. Nakon incidenta, najmanje jedan vojnik je povređen kada je uplašeni konj udario u više vozila. Na snimcima se vidi kako konji jure, a jedan od njih je bio umazan krvlju.

 

 

Haos na ulicama

Jedna žena, zaposlena u kafiću u centru Londona, svedočila je ovom neobičnom događaju.

 - Videla sam belog konja kako trči, imao je krv na grudima. Nekoliko trenutaka kasnije videla sam drugog konja - crnog - kako juri za njim, a onda je policijski auto krenuo niz put za njima - izjavila je ona.

Konji su jurili blizu trotoara, primoravajući pešake da se sklanjaju sa puta kako bi izbegli povrede.

 

 

Nesvakidašnji prizor

Ovaj neobični prizor izazvao je uznemirenost među građanima i izazvao pažnju prolaznika. Ubrzo su se na društvenim mrežama pojavili snimci ovog neobičnog događaja, privlačeći veliku pažnju javnosti.

Reakcija nadležnih organa

Policija je brzo reagovala na ovaj incident, pokušavajući da uhvati odbegle konje pre nego što nastanu ozbiljnije posledice.

 

 

Vojnik koji je povređen u ovoj nezgodi dobio je medicinsku pomoć, a nadležni organi su preduzeli mere kako bi se sprečile dalje štete.

Ovaj događaj u centru Londona izazvao je uznemirenost među građanima i istakao važnost bezbednosti prilikom vežbanja konja u urbanim sredinama.

Srećom, ovaj incident nije rezultirao ozbiljnijim posledicama po građane i životinje, ali je svakako podsetio na potrebu pažljivijeg postupanja prilikom treniranja konja u gradskim sredinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading