RADOSLAV UBIO SINA (19), PA POZVAO ŽENU I SVE JOJ PRIZNAO: Policija zatekla jeziv prizor!

Autor:

Svet

22.04.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav je od ranije bio poznat policiji, jer se pre deset godina sa decom zabarikadirao u stanu i pretio da će ih pobiti.

RADOSLAV UBIO SINA (19), PA POZVAO ŽENU I SVE JOJ PRIZNAO: Policija zatekla jeziv prizor!

Foto: shutterstock

Slovačka policija privela je Radoslava (49), zbog sumnje da je u subotu uveče ubio svog 19-godišnjeg sina.

Policiju je pozvala Radoslavljeva supruga, koju je on prethodno obavestio šta je učinio.

Patrola je stigla oko 20.30 časova u stan u Hlohovecu i tamo pronašla mladića sa više ubodnih rana, koji nije davao znake života. Radoslava su navodno našli na obližnjem stadionu i priveli.

Brat osumnjičenog Radoslava i komšije kažu da je on često pio, ali i da je "sin umeo da potegne", te da su se često svađali.

Prema navodima medija, kobne večeri je Radoslav pijan seo u automobil i otišao na pumpu udaljenu nekoliko kilometara da sipa gorivo. Nakon toga se vratio u stan i pozvao suprugu da joj ispriča šta je uradio. Nije jasno da li je sina ubio pre ili nakon odlaska na pumpu.

- Ona više ne živi sa njim, ali ju je on pozvao i rekao joj šta je uradio. Ona je odmah došla i pozvala policiju. I jedan i drugi su znali da popiju i njega je mali znao da napadne. Ne znam šta se sada desilo - rekao je brat osumnjičenog Radoslava.

Radoslav je od ranije bio poznat policiji, jer se pre deset godina sa decom zabarikadirao u stanu i pretio da će ih pobiti. Tada su na lice mesta stigli pregovarački timovi i Radoslav je posle nekoliko sati otvorio vrata stana. Nije poznato da li je tada privođen ili osuđen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading