ŠOKANTNO: Majka podvodila ćerku turistima, snimci iz restorana otkrivaju jezive scene!

Autor:

Svet

21.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena Venecuelanka i britanski turista zbog sumnje na podvođenje maloletnice

ŠOKANTNO: Majka podvodila ćerku turistima, snimci iz restorana otkrivaju jezive scene!

Foto: printskrin


Istražitelji su brzo reagovali i uhapsili Venecuelanku i britanskog turistu zbog sumnje da su podvodili 14-godišnju devojčicu u Bogoti. Kako prenose izvori, nadzorna kamera je zabeležila uznemirujuće prizore u kojima se vidi muškarac u pratnji maloletnice, dok je majka devojčice navodno bila umešana u ovaj slučaj.

Republika

Foto: printskrin

Uhapšena majka koja je podvodila ćerku

 


Zapanjujući snimci sa nadzornih kamera

Na snimcima sa nadzornih kamera može se videti muškarac koji šeta sa devojčicom, dok je ona nosila školsku uniformu i ranac na leđima. U jednom restoranu, muškarac je čak sedeo pored devojčice i dodirivao je, dok je njena majka sedela preko puta njih i nije reagovala na njihovo ponašanje. Očevidac je primetio ovu scenu i obavestio policiju, nakon čega su istražitelji brzo reagovali i uhapsili osumnjičene.

Reakcija nadležnih i prethodni slučajevi

Foto: printskrin

Uhapšena majka koja je podvodila ćerku

 


Devojčica je sada smeštena u dom za maloletnike, dok se istražuje da li je ovo bio njen prvi susret sa muškarcima koje joj je navodno majka nametnula. Ovo nije prvi slučaj ovakve vrste u Kolumbiji, s obzirom da je početkom aprila 2024. godine jedan Amerikanac uhvaćen u hotelskoj sobi sa dve devojčice.

Poznata po ovakvim događajima

Kolumbija je inače poznata po sličnim događajima, što dodatno podvlači ozbiljnost problema podvođenja maloletnika u ovoj zemlji. Nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi osigurali sigurnost dece i suzbili ovakve slučajeve u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Darko

22.04.2024 00:16

Ovakve stvari u latinskim i mnogim drugim zemljama ne treba predstavljati kao društvene ispade, već kao ustaljenu i široko rasprostranjenu društvenu osobinu.