Majka ostavila decu same kako bi otišla na KRSTARENJE! Kad je policija upala u stan, zatekla HOROR!

Autor:

Svet

15.04.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pet dana, zabrinuta komšinica je pozvala policiju koja je zatekla dečaka (8) i devojčicu (6) same u neredu i zapuštenosti.

Majka ostavila decu same kako bi otišla na KRSTARENJE! Kad je policija upala u stan, zatekla HOROR!

Foto: Harris County Constable Precinct 5

Lejkša Vilijams (29) iz Hjustona uhapšena je pod sumnjom da je napustila svoju decu kako bi otputovala na krstarenje, ostavljajući ih same kod kuće. Komšije su primetile njen odlazak sa prtljagom 4. aprila, ali nisu videli da se vratila. Nakon pet dana, zabrinuta komšinica je pozvala policiju koja je zatekla dečaka (8) i devojčicu (6) same u neredu i zapuštenosti.


Komšinica je prijavila slučaj policiji nakon što je primetila Lejkšin odlazak i nije primetila njen povratak. Policija je izašla na teren pet dana kasnije i zatekla decu same, a stan je bio u haosu i totalno zapušten, isto kao i deca. Stan je bio u neredu, a deca su rekla da ih je majka napustila kako bi otputovala na odmor, ali da ne znaju kada će se vratiti.

Glavni tužilac 209. okružnog suda, Kigan Čajlders, izjavio je da su deca bila ostavljena bez nadzora na mnogo dana i dovedena u ozbiljnu opasnost. Agent Službe za zaštitu dece je reagovao na licu mesta kako bi se uverio da su deca dobrog zdravlja. Deca su trenutno kod tetke. Policija je pokušala da kontaktira Vilijamsovu, ali ona nije sarađivala i menjala je svoju priču o tome gde se nalazi.

Lejkša Vilijams je uhapšena u četvrtak i trebalo bi da se pojavi pred sudom u ponedeljak. Optužena je za napuštanje dece sa namerom da se vrati, a pravosudni organi preduzimaju mere kako bi zaštitili interese i dobrobit dece.

Ova situacija iz Hjustona budi zabrinutost i stavlja akcenat na važnost adekvatnog nadzora i brige o deci, posebno kada je reč o njihovoj bezbednosti i dobrobiti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading