PROLAZNICI SU VRIŠTALI I BEŽALI: Policajac, zamenik šerifa i naoružani napadač ubijeni nasred ulice

Autor:

Svet

15.04.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su ušli u dvorište u kojem su videli vozilo za kojim su tragali, nakon čega je najmanje jedna osoba otvorila vatru na policajce, koji su uzvratili

PROLAZNICI SU VRIŠTALI I BEŽALI: Policajac, zamenik šerifa i naoružani napadač ubijeni nasred ulice

Foto: X/Stella-LVNV/Printscreen

Policajac i zamenik šerifa ubijeni su u severnom delu države Njujork u razmeni vatre s naoružanim napadačem, koji je takođe ubijen, saopštila je danas njujorška policija.

Do pucnjave je došlo u nedelju uveče, nešto iza 20 časova u naselju Liverpul u severnom Njujorku, kada je patrola policije pratila vozilo koje je od njih bežalo, prenosi AP.

Policijska uprava grada Sirakuze u državi Njujork i kancelarija šerifa obližnjeg okruga Onondaga pratili su vozilo koje je ranije izmaklo policiji, rekao je šef policije Sirakuze Džozef Sesil, dodajući da su dvojica policajaca pratila vozilo do ulice Darijen drajv u Liverpulu i da su zatražili pomoć od šerifove kancelarije nakon što su ustanovili da je vozač potencijalno naoružan.

Policajci su ušli u dvorište u kojem su videli vozilo za kojim su tragali, nakon čega je najmanje jedna osoba otvorila vatru na policajce, koji su uzvratili.

Najmanje jedna osoba je tada razmenila vatru sa policajcima. Policajac iz Sirakuze, šerifov zamenik i osumnjičeni su upucani i odvedeni u Univerzitetsku bolnicu u Sirakuzi, i ubrzo nakon što su stigli u bolnicu proglašeni su mrtvima. 

Prolaznici koji su bili u kraju davali su potreseni izjave policiji.

"Ovo je mračan dan za Sirakuzu. Naša najgora noćna mora se ostvarila'', rekao je gradonačelnik Sirakuze Ben Volš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading