OTKRIVEN SKANDAL POZNATOG ESTETSKOG HIRURGA: Optužen za traženje seksualnih usluga u zamenu za botoks!

Autor:

Svet

10.04.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajni život estetskog hirurga: Seksualne usluge u zamenu za botoks

OTKRIVEN SKANDAL POZNATOG ESTETSKOG HIRURGA: Optužen za traženje seksualnih usluga u zamenu za botoks!

Foto: shutterstock


Poznati britanski estetski hirurg Tidžion Ešo našao se u središtu skandala nakon optužbi da je pružao tretmane botoksa pacijentkinji u zamenu za seksualne usluge. Ova šokantna priča privukla je pažnju javnosti i medija širom sveta, bacajući senku sumnje na moralne i profesionalne standarde medicinske zajednice.

Jedan od ključnih elemenata ove priče jeste činjenica da je pacijentkinja imala profil na platformi "OnlyFans", gde je kačila eksplicitne sadržaje. Ovo je izazvalo raspravu o ranjivosti pacijentkinje i postavilo pitanje da li je njen izbor profesionalnog angažmana uticao na odnos sa hirurgom.


Estetski hirurg Tidžion Ešo tvrdi da nije imao seksualne odnose sa pacijentkinjom, ali je priznao neprilične emotivne odnose. Ipak, medicinski Tribunal praktičara medicinskih usluga zaključio je da je pružao tretmane botoksa u zamenu za seksualne usluge, stavljajući pod znak pitanja njegovu profesionalnu etiku.

Dr Ešo je osnivač klinike Ešo, koja ima ordinacije u Londonu, Liverpulu i Dubaiju, i ima veliki broj klijenata, među kojima su i poznate ličnosti.

Krajem aprila će MPTS zasedati da bi odlučio o tome da li će Ešo moći dalje da se bavi svojom profesijom.

Ešo je gostovao u jutarnjem programu ITV-a kako bi dao svoje medicinsko mišljenje i komentarisao diskusije o estetskoj hirurgiji.

Takođe je bio redovno konsultovan za serijal Body Fixers na Channel 4, koji se emitovao dve sezone 2016. i 2017. i pojavljivao se u segmentima BBC-jevog Morning Live do leta 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading