NOVA FORBSOVA LISTA NAJBOGATIJIH LJUDI, NIKAD DUŽA! Najmlađa milijarderka na svetu: Kako je 19-godišnjakinja nasledila 1,1 milijardu dolara?

Autor:

Svet

03.04.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Svift na Forbsovoj listi milijardera

NOVA FORBSOVA LISTA NAJBOGATIJIH LJUDI, NIKAD DUŽA! Najmlađa milijarderka na svetu: Kako je 19-godišnjakinja nasledila 1,1 milijardu dolara?

Foto: Shutterstock


Američka pevačica Tejlor Svift je ovogodišnjom Eras turnejom postala jedina muzička zvezda koja je zaradila milijardu dolara samo od pesama i nastupa. Njen uspeh se reflektuje na Forbsovoj listi najbogatijih na svetu, gde se sada nalazi među milijarderima, čime je postala prva muzičarka koja je postigla ovaj poduhvat. Tokom Eras turneje, održala je čak 152 koncerta na pet kontinenata, što je rezultiralo značajnim povećanjem njenog bogatstva.

Forbsova lista najbogatijih na svetu

Forbsova lista trenutno iznosi ukupno 14,2 biliona dolara, a najbogatija nova osoba na listi je ION tajkun Andrea Pignataro iz Italije, čiji se imetak procenjuje na 27,5 milijardi dolara. Ovo je jedan od najznačajnijih podataka o trenutnom stanju bogatstva u svetu, i predstavlja veliku raznolikost ljudi i industrija koje doprinose ovom impresivnom iznosu.

Najbogatije žene na listi

Sofija Hogberg Šorling i njena sestra Marta Šorling Andreen, ćerke švedskog investicionog tajkuna Melkera Šorlinga, ističu se kao najbogatije žene na listi, sa procenjenim bogatstvom od po 5,6 milijardi dolara. Njihov ulazak na listu predstavlja značajan momenat za predstavljanje moći i uticaja ženskog preduzetništva u savremenom društvu.

Najmlađa milijarderka na svetu

Livija Voigt, 19-godišnja naslednica udela u brazilskom proizvođaču turbina VEG, postala je najmlađa milijarderka na svetu nakon što je nasledila 1,1 milijardu dolara od svog dede. Ovaj podatak naglašava značaj nasleđivanja bogatstva u određenim industrijama i ističe uticaj koji mladi pojedinci mogu imati u poslovnom svetu.

Kristijan Lubuten na Forbsovoj listi

Francuski modni dizajner Kristijan Lubuten, čiji su legendarni dizajn cipela sa crvenim đonom nosili i Tejlor Svift i njen tim tokom Eras turneje, takođe se našao na Forbsovoj listi sa procenjenim bogatstvom od 1,2 milijarde dolara. Ovo je značajan podatak koji ističe uticaj mode i dizajna na globalnoj ekonomskoj sceni.

Ovaj izveštaj jasno pokazuje koliko je Tejlor Svift postigla neverovatan uspeh tokom svoje karijere i kako je njen uticaj prešao granice muzičke industrije, uključujući i značajan doprinos globalnoj ekonomiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading