TRI DEVOJČICE OD 12 GODINE UBILE INVALIDA BATINAMA: Udarale su mu glavu o beton pre nego što su ga skinule i tukle kaišem!

Autor:

Svet

31.03.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan napad i ubistvo Redžija Brauna

TRI DEVOJČICE OD 12 GODINE UBILE INVALIDA BATINAMA: Udarale su mu glavu o beton pre nego što su ga skinule i tukle kaišem!

Foto: Shutterstsock


Policija je otkrila jezive detalje napada na Redžija Brauna, invalida starih 64 godine, koji se dogodio usred noći 17. oktobra prošle godine. Tri devojčice su navodno izvele napad i ubistvo, a snimak koji prikazuje ovaj užasan događaj nije javno prikazan zbog uznemirujućeg sadržaja.

Brutalni napad

Devojčice su navodno uhvatile Brauna i spustile mu pantalone do gležnjeva pre nego što su ga udarale glavu o beton. Koristile su njegov kaiš da ga tuku, a jedna od njih je čak vikala "Proključava!" dok je Braun krvario iz glave. Braun je pronađen mrtav na ulici sa strašnim povredama koje su bile u skladu sa napadom. Obdukcija je kasnije utvrdila da je uzrok smrti bili udarci tupim predmetom.

Invalid sa teškoćama

Braun je bio invalid i imao je probleme sa mentalnim zdravljem. Takođe je imao metalnu ploču u glavi i samo po dva prsta na svakoj ruci. Njegovu smrt je potvrdio i njegov nećak, ističući da Braun nije zaslužio ovakav kraj, te da je bio poznat u zajednici godinama.

Uhapšene maloletnice

Tri devojčice, od kojih je najmlađa imala samo 12 godina, suočavaju se sa optužbama za ubistvo drugog stepena. Istražitelji su istakli da devojčice nisu poznavale Brauna, ali i dalje istražuju da li je stranac koji je započeo tuču to znao.

Neprijatni detalji

Devojčica od 12 godina koja je učestvovala u napadu na Brauna, kasnije je upucana u svom stanu, otprilike na manje od kilometar od mesta ubistva. Ona je ranjena u nogu i odmah je odvedena u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život. Policija nije otkrila da li je pucnjava izbila unutar stana ili napolju, ali komšije su izjavile da su videle dvoje mladih kako beže kroz razbijeni prozor i niz uličicu.

Dugotrajni problemi sa školom

Sve tri devojčice imaju dugotrajne probleme sa školskim izostancima, pri čemu je jedna od njih čak propustila celu školsku godinu 2024. godine. Sve tri devojčice suočavaju se sa ozbiljnim optužbama, ali će im se suditi kao maloletnicama. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i podstakao debate o maloletničkom nasilju i odgovornosti.

(Vašington Post)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading