ŽIVOT OVOG ČOVEKA NE VREDI NIŠTA, PUTIN TRAŽI NJEGOVU GLAVU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Svet

27.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŽIVOT OVOG ČOVEKA NE VREDI NIŠTA, PUTIN TRAŽI NJEGOVU GLAVU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za sredu, 27. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

Da se pamti zauvek dan kada je oboren nevidljivi!

Zoltan Dani, pukovnik u penziji koji je bio na čelu jedinice koja je na današnji dan 1999. oborila američki nevidljivi avion F-117, rekao je povodom 25. godišnjice početka NATO bombardovanja SRJ, da on i članovi njegove jedinice tada i nisu znali da taj avion poseduje stelt-tehnologiju i da je nevidljiv, tako da su ga tretirali kao bilo koji drugi cilj.

Kada se ponos američke avijacije, u čiji razvoj su uložene milijarde dolara, i kome je to bio prvi borbeni let, srušio u blato u ataru sremskog sela Buđanovci, nastalo je neopisivo slavlje vojske i meštana. Zauvek će ostati upamćen snimak na kom razdragani narod igra kolo na krilu nevidljivog.

Sky Residence za izbegavanje: Prodaju stanove, a ni građevnisku dozvolu nemaju! 

Firma "Grifon NTC" uveliko reklamira i prodaje stanove, lokale i garaže u stambeno-poslovnom kompleksu Sky sonata u Ulici pilota Mihaila Petrovića na Vidikovcu. Neke nekretnine već su prodali, a nemali broj je i rezervisan, tj. kaparisan.

Iako to, kako saznaje Republika, ne bi trebalo da čine, pošto imaju problema s neophodnom dokumentacijom jer ne ispunjavaju uslove za gradnju objekta.

Đilasova politika: Umrlica za Vučića

Iako opozicionari okupljeni oko liste "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa ne propuštaju priliku da provociraju haos dezinformacijama, vređanjem, nasiljem, čak i pretnjama smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pa i njegovoj porodici, ovaj put su otišli korak dalje - objavili su umrlicu s njegovom fotografijom!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić poručila je da je ovo, i baš ništa drugo, rezultat Đilasove politike.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 27. mart 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading