UŽIVO IZ MOSKVE! Čitalac Republike otkrio šta se dešavalo TIK NAKON TERORISTIČKOG NAPADA: Pogledajte kako DANAS izgleda CRVENI TRG! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Svet

23.03.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je jedna stvar nakon terorističkog akta posebno začudila.

UŽIVO IZ MOSKVE! Čitalac Republike otkrio šta se dešavalo TIK NAKON TERORISTIČKOG NAPADA: Pogledajte kako DANAS izgleda CRVENI TRG! (FOTO+VIDEO)

Foto: Čitalac Republike

Sinoć je Rusiju, odnosno glavni grad Moskvu, pogodila nezamisliva tragedija zbg koje je danas ceo svet na nogama. 

Grupa od pet terorista, podsetimo, upala je u petak oko 20 sati po moskovskom vremenu u koncertnu dvoranu na severozapadu Moskve, a krvavi pir je trajao čak 18 minuta.

Republika

Foto: Telegram /Intel Slava Z/BAZA, Shutterstock, Tanjug/AP

 

Srpski državljanin Jovan Crnčanin iz Kruševca, koji se trenutno nalazi u Moskvi, oglasio se sinoć povodom ovog događaja. On je istakao da je atmosfera u gradu promenjena, sa pojačanim prisustvom policije na javnim mestima, ali da građani zadržavaju mir.

Crnčanin je naglasio da je iznenađen reakcijom građana i njihovom pribranošću uprkos vanrednoj situaciji.

- Još uvek sam u Moskvi, u samom centru kod Boljšoj teatra.To se dogodilo na severozapadu grada, ima 30km od centra, ogroman je grad - rekao je on sinoć za Republiku. 

 

https://t.me/c/1291323076/70387

 

Nije svejedno, ima mnogo više policije, na svakoj stanici metroa, svakoj raskrsnici, ali generalno policije ima i preko dana, i sva javna mesta imaju detektore.Međutim građani su mirni, ni najmanje nema panike, dodao je on. 

 
Uprkos terorističkom napadu, Crnčanin je primetio da kafići u centru grada normalno funkcionišu, a mladi ljudi su aktivni čak i u kasnim noćnim satima. Ipak, vanredne mere su stupile na snagu, a Crveni trg je zatvoren zbog bezbednosnih razloga, s obzirom na blizinu Kremlja.

- Čak ovde u centru rade kafići normalno, sad je 2 sata noću, ja sam se oko ponoći vratio metroom iz nekog muzeja, pun centar je bio mladih.Jedino što je vanredno je što su zatvorili Crveni trg, ne može da se priđe. Jer tu je Kremlj.Verujte mi ja nisam znao šta se desilo dok nisu počeli da me zovu iz Srbije odjednom.Izuzetno... pribrana nacija tako da kažem -  rekao je Jovan za Republiku.

On nam se i danas javio, istakavši da je Crveni trg i dalje zatvoren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading