RUSI OBORILI UKRAJINSKI DRON IZNAD BELGORODA, UKRAJINCI 10 RUSKIH! Ljute borbe ne prestaju, ovaj potez RAZLJUTIO Putina!

Autor:

Svet

28.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored dronova, Rusija je takođe lansirala protivvazdušne vođene rakete tipa S-300 na teritoriju Ukrajine.

RUSI OBORILI UKRAJINSKI DRON IZNAD BELGORODA, UKRAJINCI 10 RUSKIH! Ljute borbe ne prestaju, ovaj potez RAZLJUTIO Putina!

Foto: Tanjug/AP/HOGP

Ukrajinski vazduhoplovni sistemi protivvazdušne odbrane uspešno su neutralisali svih 10 dronova koje je Rusija lansirala tokom noći.

Ukrajinska vojska je putem Telegrama obavestila javnost o ovom događaju, ističući efikasnost svojih sistema odbrane, prenosi Unian.

Lansiranje protivvazdušnih vođenih raketa S-300 na Ukrajinu

Pored dronova, Rusija je takođe lansirala protivvazdušne vođene rakete tipa S-300 na teritoriju Ukrajine. Detalji o tome da li su ove rakete pogodile svoje mete nisu precizirani, ostavljajući prostor za dalje spekulacije o njihovoj efikasnosti.

Incident iznad industrijske zone u Odesi

Ostaci oborenog ruskog drona iznad industrijske zone u Odesi prouzrokovali su oštećenje transformatora na važnom infrastrukturnom objektu, što je izazvalo kratki spoj i požar. Srećom, brza reakcija nadležnih službi sprečila je dalje širenje požara, a važno je istaći da u ovom incidentu nije bilo povređenih.

Ruska PVO uništila ukrajinski dron iznad Belgorodske oblasti

Rusko Ministarstvo odbrane izvestilo je da je njihova Protivvazdušna odbrana uspela da uništi ukrajinski dron iznad Belgorodske oblasti. Ministarstvo je naglasilo da je ovim postupkom osujetila pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad upotrebom bespilotnih letelica na ruske objekte.

Podrška Italije ne uključuje slanje trupa na teritoriju Ukrajine

U kontekstu međunarodne podrške, ministarka odbrane Italije, Meloni, istakla je da podrška njene zemlje Ukrajini ne uključuje slanje trupa na teritoriju Ukrajine. Ova izjava dolazi u svetlu sve veće napetosti između Rusije i Ukrajine, ističući važnost diplomatskih rešenja u rešavanju konflikta.

Nakon noćnih incidenata između Rusije i Ukrajine, situacija ostaje napeta, a svet sa pažnjom prati dalji razvoj događaja.

(Unian)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading