MOJA SUDBINA JE DA UBIJEM! Otkriveni JEZIVI detalji pokušaja masakra u školi, tinejdžer u pismu otkrio MOTIV napada!

Autor:

Svet

22.02.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima jednog od uznemirenih svedoka, napad je usledio nakon svađe u školskom hodniku.

MOJA SUDBINA JE DA UBIJEM! Otkriveni JEZIVI detalji pokušaja masakra u školi, tinejdžer u pismu otkrio MOTIV napada!

Foto: Tanjug/AP

Današnji napad u Nemačkoj školi rezultovalo je da četvoro učenika bude izbodeno, od kojih su dvoje u kritičnom stanju.

Napadač, sedamnaestogodišnji tinejdžer, navodno je planirao ovaj zločin, što je kasnije potvrdila policija.

U pismu koje je napisao pre napada, tinejdžer je izrazio uverenje da je njegova sudbina da ubije, izražavajući unutrašnji poriv koji ga je naterao na ovaj čin, prenosi 24sedam.rs.

Svađa u školskom hodniku

Prema rečima jednog od uznemirenih svedoka, napad je usledio nakon svađe u školskom hodniku. Tinejdžer je izvukao nož i počeo da napada svoje vršnjake, nanevši im povrede na ramenima, vratu, pa čak i glavi. Nakon toga, napadač je zario nož u svoje grudi i pao na zemlju, preživši ali zadobivši teške povrede.

Sumnje u motiv

Jedna od drugarica iz razreda otkrila je da je napadač bio deo grupe satanista i da su se izolovali od drugih. Ova informacija budi sumnju i postavlja pitanje da li je tajna pripadnost određenoj grupi imala uticaja na njegovo ponašanje i motivisala ga na ovakav zločin.


Policija će imati više detalja o ovom slučaju nakon što završe uviđaj, a javnost sa nestrpljenjem očekuje više informacija kako bi shvatila šta je motivisalo ovaj tragični događaj.

Podsetimo, prema izveštavanju nemačkih medija, učenik koji je nožem i makazama napao i povredio nekoliko drugova u gimnaziji u gradu Vupertalu ima mentalne probleme.

https://twitter.com/GeniusBotX/status/1760641251278274724?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1760641251278274724%7Ctwgr%5Ed15e6a3207120aeff6ad247ff119ae0055320da3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.republika.rs%2Fsvet%2Fsvet%2F517607%2Fnemacka-vupertal-napad-noz-srednja-skola

Kako javlja Vestdojče Cajtung, napad se dogodio u 9.50 časova, kada je učenik, čiji identitet nije otkriven, izvršio kriminalni čin. Gimnazija je brzo reagovala, a prema izveštaju škole, napadač je navodno "skliznuo u maničnu fazu svoje mentalne bolesti".

Detalji o prirodi njegovih mentalnih problema nisu saopšteni javnosti.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading