UNUKA ZLOGLASNOG NARKO BOSA EL ČAPA TRAGA ZA ČUDOVIŠTEM IZ LOH NESA: Od lova na Nesi do žurki i spomenika!

Autor:

Svet

20.02.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuka zatvorenog narko-bosa "El Čapa" u potrazi za Nesi

UNUKA ZLOGLASNOG NARKO BOSA EL ČAPA TRAGA ZA ČUDOVIŠTEM IZ LOH NESA:  Od lova na Nesi do žurki i spomenika!

Foto: DavidDeLaPaz/Zuma Press/ProfimediaPrintscreen/https://www.instagram.com/fridaguzmanoficial/


Frida Sofija Guzman Munjoz, 18-godišnja unuka zatvorenog narko-bosa Hoakina "El Čapa" Guzmana, trenutno uživa u poseti Škotskoj. Prema izveštajima, Frida je obišla brojne lokacije, uključujući degustaciju viskija, posetu dvorcu Edinburg i odlazak na jezero Nesi kako bi potražila legendarno stvorenje koje navodno obitava u njemu.

Porodična pozadina

Kao ćerka Edgara Guzmana Lopeza, sina narko-bosa koji je ubijen u meksičkom parkingu 2008. godine, Frida Sofija je deo porodice koja je dugo bila u centru narko-kartela. Njen deda, Hoakin "El Čapo" Guzman, nekadašnji vođa Sinaloa narko-kartela, izručen je Sjedinjenim Državama gde služi doživotnu kaznu u zatvoru ADX Florence Supermax u Koloradu.

Životna avantura

Frida Sofija nije jedini član porodice Guzman koji se našao u fokusu javnosti. Prošle godine, El Čapova supruga, Ema Koronel Aispuro, uhvaćena je kako se provodi u VIP sekciji noćnog kluba u Los Anđelesu nakon prevremenog puštanja iz saveznog zatvora gde je služila kaznu zbog trgovine drogom.

Medijska pažnja

Frida Sofija je već ranije privukla pažnju javnosti svojim pokušajem da započne karijeru modela i pevačice sa svega 16 godina. Njeno nedavno putovanje obuhvata posetu Luvru i Versajskoj palati u Parizu, kao i posetu Bakingemskoj palati i Kuli u Londonu. Na svom Instagram profilu, ona redovno deli utiske sa putovanja, ali nije jasno da li je uspela da naiđe na Nesi, legendarno stvorenje čije postojanje intrigira mnoge.

(NY POST)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading