JOŠ JEDAN UDARAC ZA PORODICU: Mask suspendovao nalog Julije Navaljne na X mreži

Autor:

Svet

20.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom trenutku nije poznato zašto je nalog suspendovan.

JOŠ JEDAN UDARAC ZA PORODICU: Mask suspendovao nalog Julije Navaljne na X mreži

Foto: YouTube/Guardian News/Printscreen

Nalog Julije Navaljne, supruge preminulog ruskog opozicionara, Alekseja Navaljnog, suspendovan je na društvenoj mreži "X", javlja SkyNews.

U ovom trenutku nije poznato zašto je nalog suspendovan.

Podsetimo, Julija Navaljna je juče direktno optužila predsednika Rusije, Vladimira Putina, da je odgovoran za smrt njenog supruga.

Supruga Navaljnog veruje da je njen muž otrovan Novičokom, te da telo ne žele da im predaju dok ne "ispari poslednji trag otrova".

- Ubivši Alekseja, predsednik Vladimir Putin je ubio pola mene. Pola mog srca i pola moje duše. Ali postoji druga polovina mene i to mi govori da nemam pravo da popuštam. Nastaviću rad Alekseja Navaljnog, nastaviću borbu za našu zemlju - rekla je Julija u video snimku koji traje gotovo devet minuta, i koji je juče objavljen na YouTube nalog Navaljnog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

20.02.2024 21:06

Nista tebi ne fali...namazana si samo tako i setaju te ovi iz EU po skupovima ko zadruznu babu !!! Mask te provalio, pametan covek !!!