MUŠKARAC IZ BiH (51) ŠETAO SA BEBOM, POZLILO MU JE I UPAO S NJOM U REKU! Jedva joj je držao glavu iznad vode...

Autor:

Svet

13.02.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herojsko spašavanje na obali reke Mur

MUŠKARAC IZ BiH (51) ŠETAO SA BEBOM, POZLILO MU JE I UPAO S NJOM U REKU! Jedva joj je držao glavu iznad vode...

Foto: North Yorkshire Police


Danas se na obali reke Mur u Gracu dogodila prava tragedija koja je, na sreću, sprečena zahvaljujući hrabrosti 36-godišnjeg mladića. Državljanin BiH (51) koji je šetao sa petomesečnom bebom upao je u reku nakon što mu je pozlilo, ali je srećom mladić koji je džogirao pored reke primetio situaciju i odmah pritekao u pomoć.

Brza reakcija mladića

Sve se odigralo oko 14 sati u četvrti Grac-Rum, a prema informacijama austrijskih medija, čoveku je pozlilo dok je šetao pored reke, što je dovelo do toga da upadne u vodu. Iako je bio u teškoj situaciji, uspeo je da drži bebu iznad vode dok je mladić pritrčao kako bi im pomogao. Nakon što je pozvao hitnu pomoć i spasilačke službe, uspelo im je da izvuku čoveka i bebu iz vode i pruže im neophodnu medicinsku pomoć.

Hitna reakcija spasilačkih ekipa

Iako nisu imali vidljive povrede, kako prenose mediji, oboje su bili natopljeni vodom i pothlađeni. Nakon što su zbrinuti na licu mesta, prebačeni su u Državnu bolnicu u Gracu, gde je beba smeštena na Odeljenje pedijatrije radi dodatnih pregleda. Državljanin BiH i beba zadržani su na daljim ispitivanjima kako bi se utvrdilo njihovo zdravstveno stanje.

Ovaj slučaj pokazuje koliko je važno da ljudi budu svesni opasnosti i spremni da priteknu u pomoć kada je to potrebno. Zahvaljujući brzoj reakciji mladića, ova situacija je dobila srećan epilog, a državljanin BiH i beba su sada pod medicinskim nadzorom.

(Nezavisne novine)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading