OVA PRIČA TERA SUZE NA OČI! ŽENA KOJA JE ŽRTVOVALA SVE I SVOJ ŽIVOT DA POMOGNE PORODICI: "Šta sam drugo mogla da uradim?"

Autor:

Svet

13.02.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahia Suleimani, mlada Egipćanka, prešla je kroz neobičan put samo da bi izdržavala svog bolesnog muža i njihovo dete

OVA PRIČA TERA SUZE NA OČI! ŽENA KOJA JE ŽRTVOVALA SVE I SVOJ ŽIVOT DA POMOGNE PORODICI: "Šta sam drugo mogla da uradim?"

Foto: printskrin

Njena priča o žrtvovanju i hrabrosti obišla je mnoge, ostavljajući dubok utisak.

Kada su finansijski problemi stisli njen dom, Bahia je morala da preuzme izuzetno teške korake kako bi obezbedila sredstva za svoju porodicu. Odlučila je da prekrši tradicionalne norme i preuzme muški identitet, predstavljajući se kao muškarac po imenu Bakar. Skinula je hidžab, ošišala se i prikrila svoju ženstvenost, radeći teške poslove na građevini.

Tokom četiri godine, Bahia je istrajno radila, često preopterećena umorom, ali nepokolebljiva u svojoj želji da obezbedi bolju budućnost za svoju porodicu. Kako bi otplatila dugove, čak je prodala i svoj bubreg, dok je istovremeno balansirala između posla, brige o bolesnom mužu i detetu.

"Odluka da napustim svoju ženstvenost nije bila laka, ali bila je neophodna za opstanak moje porodice", rekla je Bahia. "Bila sam spremna učiniti sve što je potrebno. Bez obzira na prepreke, nisam se obazirala na umor ili bol."

Njena priča postala je inspiracija mnogima. Kroz njen primer, Bahia je pokazala snagu majčinske ljubavi i odlučnosti da se prevaziđu izazovi života. Iako nije imala priliku za obrazovanje, Bahia je bila spremna da žrtvuje sve kako bi omogućila bolju budućnost svom detetu.

Konačno, nakon što je njena priča privukla pažnju medija, Bahia je dobila priliku da gostuje u popularnoj egipatskoj televizijskoj emisiji "90 minuta", gde je podelila svoje iskustvo sa svetom. Nakon javnog istupa, Bahia i njena porodica su dobili podršku i pomoć koja im je bila potrebna da stanu na noge.

Bahijina priča ostaje podsjetnik na snagu ljudske volje i želje za preživljavanjem, kao i na važnost podrške i solidarnosti u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading