POTRESNO! Poslednje reči pilota pre pada aviona na autoput! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.02.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj leta privatnog aviona Bombardier Challenger 604

POTRESNO! Poslednje reči pilota pre pada aviona na autoput! (VIDEO)

Foto: printskrin


Tragičan događaj potresao je javnost kada je privatni avion Bombardier Challenger 604, vodeći se na firmu "Hop a jet" i proizveden 2004. godine, doživeo koban kraj nakon što je pilot najavio da je izgubio oba motora. Avion je poleteo iz Kolumba, Ohajo, sa 5 putnika.

"Izgubio sam oba motora", bile su poslednje reči pilota iz aviona koji nije uspeo da dođe do piste. Pilot je najverovatnije pokušao da sleti na autoput, ali je tu udario u automobil, nakon čega je usledila ogromna eksplozija.

 

 


Pokušaj sletanja na autoput

Prema izveštajima, pilot je navodno pokušao da sleti na autoput, ali nažalost, sudarilo se sa automobilom, što je dovelo do ogromne eksplozije. Ovo je izuzetno retka situacija i predstavlja izazov čak i za iskusne pilote.

Nepotvrđene informacije o žrtvama

Iako još uvek nema potvrde o tačnom broju žrtava, vesti ukazuju na to da bi moglo biti mrtvih. Ova tragedija ostavlja javnost u iščekivanju konačnih informacija o posledicama ovog nesrećnog događaja.

 

 

 

 


Ovaj tragičan incident baca svetlo na važnost bezbednosti vazdušnog saobraćaja i podseća nas na rizike koji su povezani sa letenjem. Naše misli su sa porodicama i prijateljima putnika i posade aviona Bombardier Challenger 604 u ovim teškim trenucima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading