HOROR U AVIONU: Putnik umro usred leta, PLJUVAO krv, putnici vrištali

Autor:

Svet

09.02.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičan incident na letu iz Bangkoka

HOROR U AVIONU: Putnik umro usred leta, PLJUVAO krv, putnici vrištali

Foto: youtube.com/bloomberg television


Juče se desila prava drama na letu iz Bangkoka za Nemačku kada je 63-godišnjem putniku pozlilo i preminuo usred leta. Incident, koji je ostavio putnike "traumatizovane", opisao je saputnik Martin Misfelder (53) iz Ciriha, Švajcarska, kao "apsolutni užas".

NEUOBIČAJENI SIMPTOMI I REAKCIJE

Putnici su bili šokirani kada je putnik počeo da iskašljava krv i brzo je postalo jasno da mu je zdravstveno stanje veoma loše. Supruga je odmah reagovala i zatražila hitnu medicinsku pomoć, ali je avion već bio u vazduhu. Poljski lekar na letu pokušao je da pomogne, ali je bilo očigledno da je situacija veoma ozbiljna.

 

 


DRAMA USRED LETA

Putnikovo stanje se dramatično pogoršalo, a pokušaji reanimacije nisu urodili plodom. Avion je morao da se vrati u Bangkok, gde je putnik preminuo. Putnici su bili šokirani ovim tragičnim ishodom, a supruzi preminulog nije pružena dovoljna podrška i pažnja tokom formalnosti na aerodromu.

 

 

 

 


REAKCIJA AVIO-KOMPANIJE

Portparol "Lufthanze" potvrdio je da se incident dogodio na letu LH773 i da je putnik preminuo tokom leta, te da su putnici preusmereni na alternativne letove. Međutim, putnici su izrazili nezadovoljstvo zbog nedovoljne podrške i upravljanja situacijom od strane avio-kompanije.

Ovaj tragični događaj ostavio je putnike i osoblje aviona u šoku, a nedostatak podrške za suprugu preminulog putnika dodatno je pogoršao situaciju. Let je završen sa tragičnim epilogom, a putnici su ostali traumatizovani i razočarani reakcijom avio-kompanije.

 

 

(Gardijan)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading