POZNATA MLADA DOKTORKA PRONAĐENA MRTVA U KUĆI SVOG VERENIKA! Bivša žena mu "preminula" u istoj SOBI - sumnjiva smrt u OVOM GRADU!

Autor:

Svet

26.01.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka pronađena je mrtva u kući svog verenika, tri godine nakon što je još jedna žena umrla u njegovoj kući.

POZNATA MLADA DOKTORKA PRONAĐENA MRTVA U KUĆI SVOG VERENIKA! Bivša žena mu "preminula" u istoj SOBI - sumnjiva smrt  u OVOM GRADU!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Subotnje jutro donelo je mračnu senku na mali grad Sent Luis, jer je ugledna doktorka Sara Svini (39) pronađena mrtva u kući svog verenika, lokalnog šefa vatrogasaca, Roberta Dausa. Kako prenosi Fox News, policija nije primetila očigledne znakove borbe i trenutno je klasifikovala smrt kao iznenadnu.

Međutim, unapred, zvanični izveštaj sudske medicine još uvek nije dostupan, ostavljajući pitanja otvorenim u vezi s okolnostima smrti Dr. Svini.

Ova tragična vest podseća na događaje od pre tri godine kada je Grejs Holand (35) preminula od prostrelne rane u glavi, takođe u Dausovoj kući, tadašnjem vereniku. Policija je zaključila da je Grejs izvršila samoubistvo, ali porodica preminule tvrdi da je istraga narušena zbog Dausovog uticaja u vatrogasnoj službi.

- Žao nam je zbog još jedne smrti, posebno što se radi o mladoj osobi. Nadamo se da će ovoga puta potpuno istražiti tragediju - izjavio je advokat porodice Holand u vezi sa smrću Dr. Svini.

Porodica Grejs Holand podnela je tužbu protiv vatrogasca u julu 2023. godine. Do danas, Daus uporno negira bilo kakvu nepravdu u smrti Grejs. Optužbe obuhvataju kontrolu finansija njegove bivše verenice i tvrde da je njihova veza bila toksična, puna zlostavljanja i pritiska.

Majka Sare Svini otkrila je da su se Sara i Daus upoznali dok je radila u hitnoj službi nakon što se preselila u Sent Luis. Iako trenutno nije poznato da li porodica preminule sumnja u Dausovu ulogu u smrti Dr. Svini, ovaj slučaj baca svetlo na prethodne kontroverze i izaziva zabrinutost u lokalnoj zajednici. Policija se sada suočava s pritiskom da pruži transparentnu istragu kako bi razjasnila okolnosti obe tragedije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading