OTAC SE SAMOZAPALIO NA GROBU SINA! Horor - lekari mu se bore za život, ima strašne opekotine!

Autor:

Svet

24.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je svakodnevno dolazio sinu na grob.

OTAC SE SAMOZAPALIO NA GROBU SINA! Horor - lekari mu se bore za život, ima strašne opekotine!

Foto: pixabay.com

U Konstanci, Rumunija, medicinski timovi se trude spasiti život 66-godišnjeg muškarca koji se danas samozapalio na centralnom groblju u tom gradu.

Policija je primila poziv oko 10:15 časova. Prema jednoj verziji događaja, požar je izbio dok je muškarac palio sveću na grobu svog preminulog sina. Prema drugoj verziji, postoji sumnja da je sam sebe zapalio pored grobnice.

- Odmah smo poslali patrolu i pronašli muškarca, koji je zadobio ozbiljne opekotine na 80 odsto tela. U toku je istraga - naveli su iz policije.

Kako se navodi, muškarac je svakodnevno dolazio sinu na grob.

- Naše ekipe su pružile prvu pomoć i teško povređenog pacijenta prevezli smo u bolnicu - rekla je dr Dijana Klaudija Tataici iz Hitne pomoći.

Policija sprovodi istragu i proverava navode i o slučajnom nanošenju povreda ali i o samozapaljivanju.

Podsećamo i na prošlogodišnji slučaj u Srbiji. Prošle godine u septembru u Topoli se desio jeziv incident kada se 53-godišnji muškarac samozapalio ispred policijske stanice. Hitna pomoć je odmah pozvana, a muškarac je prevezen u Klinički centar Kragujevac s teškim opekotinama.

Nakon što se polio benzinom, muškarac se zapalio, a spasili su ga pripadnici policije.

Hitna medicinska ekipa brzo je stigla na mesto događaja i pružila prvu pomoć povređenom muškarcu pre nego što je prevezen u Klinički centar Kragujevac, gde mu se pruža medicinska nega.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading