JEZIVO! STUDENT JURIO CIMERKU NOŽEM PO SOBI, SIPAO JOJ VOTKU U OKO PA ZAPALIO SOBU! Skandal u studentskom domu

Autor:

Svet

23.01.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student osuđen zbog napada na cimerku

JEZIVO! STUDENT JURIO CIMERKU NOŽEM PO SOBI, SIPAO JOJ VOTKU U OKO PA ZAPALIO SOBU! Skandal u studentskom domu

Foto: shutterstock

Policija na terenu


Na Univerzitetu Sent Endruz, 25-godišnji student geografije, Huan Harvi, suočio se sa sudskim procesom zbog niza uznemiravajućih dela koja su ugrozila njegove vršnjake. Optužbe su uključivale pokušaj napada nožem na cimerku, sipanje votke u njeno oko i paljenje sobe u kojoj se nalazila. Harvi je negirao optužbe, tvrdeći da je bio žrtva zavere svojih cimera, ali sudija nije prihvatio njegovo objašnjenje.

Presuda i reakcija optuženog

Nakon suđenja, Huan Harvi je proglašen krivim, a sud mu je izrekao presudu. Optuženi je izrazio emotivnu reakciju na pročitano, plakao je na optuženičkoj klupi. Sudija je jasno stavio do znanja da nije bio impresioniran Harvijevim argumentima i da nije našao njegove dokaze verodostojnim ili pouzdanim.

Navodne žrtve i tvrdnje optuženog

Harvi je tvrdio da je imao blisku vezu sa svojom cimerkom, ali je negirao da su bili ljubavnici, ističući da je već bio u vezi sa dugogodišnjom devojkom. Takođe je negirao da je povredio cimerku, uprkos svedočenjima koja su opisivala nasilno ponašanje prema njoj, uključujući i pokušaj napada nožem i fizičko zlostavljanje.

Reakcija univerziteta i izbacivanje

Nakon serije problema, Harvi je na kraju izbačen iz iznajmljenog smeštaja koji je delio sa svojim stanarima. Ovo je bio kraj njegovog boravka na Univerzitetu Sent Endruz, a sada mu predstoji izricanje kazne u martu.

Ovaj slučaj je izazvao pažnju javnosti i podigao pitanja o sigurnosti studenata na univerzitetskim kampusima i važnosti adekvatne reakcije na nasilje među vršnjacima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading