JEZIVO! Dečak (15) se obesio u Domu učenika! Ostavio OPROŠTAJNU PORUKU!

Autor:

Svet

20.01.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, u oproštajnom pismu dečak je kao razlog za svoj čin naveo emotivne razloge, odnosno da je razočaran i u ljubav i u život.

JEZIVO! Dečak (15) se obesio u Domu učenika! Ostavio OPROŠTAJNU PORUKU!

Foto: Shutterstock

U Domu za učenike u rumunskom gradu Bakau, dogodila se velika tragedija. Naime, dečak, star 15 godina, obesio se u toaletu Doma učenika u ovom gradu, a kako se saznaje, iza sebe je ostavio oproštajno pismo

Dečak je bio iz grada Stanišešti, a živeo je u domu u Bakau. Bio je učenik srednje tehnološke škole.

- Generalnog školskog inspektora je rukovodstvo Srednje tehnološke škole Anghel Saligni u opštini Bakau obavestilo o tome da je jutros učenik 9. razreda zatečen obešen u toaletu Doma za učenike u kom je živeo. Odmah je pozvana okružna Hitna pomoć, ali, nažalost, ništa se nije moglo da se učini da se on spase - saopštila je Školska inspekcija okruga Bakau.

Navodno, u oproštajnom pismu dečak je kao razlog za svoj čin naveo emotivne razloge, odnosno da je razočaran i u ljubav i u život.

Napominjemo je da i Srbiju krajem oktobra prošle godine potresla vest da je dečak (12) iz sela kod Sjenice izvršio samoubistvo odnosno da je sebi oduzeo život vešanjem. Dečak se obesio o drvo iznad kuće u kojoj je živeo sa porodicom.

Dečakova porodica je živela u jako teškim uslovima, a njihovi poznanici rekli su da je dečak bio dobar đak i da je pored svakodnevnih nedaća i nemaštine išao redovno u školu, ali da je tamo trpeo nasilje i od drugara i od rukovodećih ljudi.

Sumnja se da je do odluke da oduzme sebi život došlo zbog čestog zadirkivanja koje je trpeo jer je navodno imao govornu manu.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading