SKANDAL! POSLANICA UHVAĆENA KAKO KRADE MARKIRANE STVARI! Butik u samom CENTRU GRADA postao meta ove političarke - nećete verovati kako se branila! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.01.2024

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna krađa zaprepastila građane.

SKANDAL! POSLANICA UHVAĆENA KAKO KRADE MARKIRANE STVARI! Butik u samom CENTRU GRADA postao meta ove političarke - nećete verovati kako se branila! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Poslanica na Novom Zelandu podnela je ostavku nakon višestrukih optužbi za krađu po trgovinama.

Golriz Gahraman iz Zelene stranke navodno je tri puta krala iz dve prodavnice odeće. Bivša advokatica UN za ljudska prava ušla  je u istoriju 2017. godine kao prva izbeglica u vladi Novog Zelanda. Rekla je da je zbog stresa počela da se ponaša "čudno".

Gahraman je kao dete pobegla iz Irana sa porodicom i dobila je politički azil na Novom Zelandu. Ona je danas dala ostavku nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako uzima dizajnersku torbu iz butika u Oklandu u samom centru grada, prenosi BBC.

 

 

Ova 42-godišnjakinja, koja nije optužena ni za jedan zločin, navela je u saopštenju da njeni postupci nisu bili u skladu sa visokim standardima ponašanja koje javnost očekuje od izabranih predstavnika. "Ne mogu da objasnim svoje ponašanje jer ni na koji način nije bilo racionalno. Posle lekarske procene shvatila sam da mi nije dobro", rekla je ona i dodala da ne želi da se pravda:

- Stručnjak za mentalno zdravlje je rekao da je moje nedavno ponašanje u skladu sa događajima koji uzrokuju stres i odnose se na prethodno neprepoznatu traumu - rekla je ona.

Jedan od lidera Zelene stranke Džejms Šo je, reagujući na njenu ostavku, rekao da je Gahraman bila izložena pretnjama seksualnim nasiljem, fizičkim nasiljem i pretnjama smrću od dana kada je izabrana u parlament.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading