PREDVIĐANJE RUSKOG MILIJARDERA: Rat u Ukrajini trajaće do maja 2025. godine, evo zašto!

Autor:

Svet

14.01.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oleg Deripaska: Rat u Ukrajini može se završiti najkasnije do 2025. godine

PREDVIĐANJE RUSKOG MILIJARDERA: Rat u Ukrajini trajaće do maja 2025. godine, evo zašto!

Foto: Tanjug/AP


Ruski milijarder i biznismen Oleg Deripaska dao je svoje prognoze o mogućem završetku rata u Ukrajini, ističući da je malo verovatno da će se na Svetskom ekonomskom forumu voditi ozbiljan dijalog o ovoj temi.

Deripaska je naglasio da se očekivani završetak rata može dogoditi najkasnije do maja 2025. godine.


Deripaskine prognoze i komentari o Svetskom ekonomskom forumu

Oleg Deripaska je na svom kanalu na Telegramu prokomentarisao početak rada Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, ističući da će na sastanku svetskih lidera biti tema pregovori o miru u Ukrajini i na Bliskom istoku. On je istakao da će američki državni sekretar Entoni Blinken i savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven prisustvovati događaju, ali da ruska delegacija neće biti prisutna.

Deripaskina prognoza o mogućem završetku rata

Deripaska je svoju prognozu o mogućem završetku rata u Ukrajini zasnovao na prethodnim analizama i iskustvu. U avgustu 2023. godine dao je sličnu prognozu, ističući da bi mirovni pregovori mogli početi već krajem septembra te godine, a sada je istakao da mira svakako neće biti pre maja 2025. godine.

Svetski ekonomski forum u Davosu

Godišnji Svetski ekonomski forum u Davosu u Švajcarskoj biće održan od 15. do 19. januara. Svetski lideri će se okupiti kako bi razgovarali o brojnim globalnim pitanjima, uključujući i situaciju u Ukrajini i na Bliskom istoku.

Oleg Deripaska svojim prognozama i komentarima postavlja temelje za dalje analize i rasprave o mogućem završetku rata u Ukrajini, ističući važnost dijaloga i pregovora među svetskim liderima.

(Ctrana)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading