KRVAVI DUŠECI, POTPUNI MRAK I NAPUŠTENA KOLICA ZA BEBE: Jezivi prizori iz tajnog tunela Jevreja u Bruklinu šokirali sve! ŠTA SE KRIJE U NJEMU? (VIDEO)

Autor:

Svet

10.01.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne bi ni znao da postoji tajni tunel da se u ponedeljak iznad njega u sinagogi nisu sukobili pripadnici njujorške policije sa više desetina ortodoksnih Jevreja

KRVAVI DUŠECI, POTPUNI MRAK I NAPUŠTENA KOLICA ZA BEBE: Jezivi prizori iz tajnog tunela Jevreja u Bruklinu šokirali sve! ŠTA SE KRIJE U NJEMU? (VIDEO)

Foto: youtube.com/new york post

Grupa Jevreja pokušala je da spreči policiju i građevinske ekipe da zatrpaju tajni tunel koji su ilegalno iskopali da bi došli do prostorija zatvorenog ženskog kupatila, prenosi Njujork post.

Gnevni mladići, uglavnom u tinejdžerskim i ranim 20-im godinama, snimljeni su u ponedeljak kako ruše drvene ploče i drvene potporne grede u Svetskom štabu pokreta Habad-Lubavič u Kraun Hajtsu.

Na snimcima se vide policajci koji pokušavaju da zadrže desetine mušaraca, hasidskih Jevreja koji se nasilno probijaju do širokog ograđenog prostora ispod ženskog kupatila.

Rabin lokalne sinagoge Josef Braun, osudio je sve koji su umešani u ovaj nasilni čin, rekavši da su oni "spremni da unište i Svete zidine" uz ocenu da je to "zapanjujuće".

Pripadnici pokreta Habad-Lubavič navodno su skoro godinu dana kopali tunel ispod sinagoge Kraun Hajts. Tunel je konačno otkriven prošlog meseca kada su komšije prijavile sumnjivu buku ispod njihovih domova, prenose Izraelske nacionalne vesti.

 

 

Najmanje desetak muškaraca je privedeno, ali u neredima nije bilo povređenih.

Zašto su ti Jevreji toliko posvećeni pomenutom prostoru i kakve tajne krije tunel ispod sinagoge za koji niko do juče nije ni znao da postoji?

Mala sekta hasidskih Jevreja izgradila je razrađen sistem podzemnih tunela ispod ulica Bruklina, bez jasnog razloga. Ti tuneli navodno su korišćeni u zle svrhe trgovine ljudima, povlačeći poređenja sa tunelima koje je napravila teroristička grupa Hamas, nazivajući ih "jevrejskim tunelima" ili "cionističkim tunelima".

"Tajni podzemni tuneli, dušeci natopljeni krvlju, kolica za bebe… Osećaju se jake vibracije 'Simona od Trenta' ovde", napisao je jedan influenser prikupivši više od 1,2 miliona pregleda na društvenoj mreži "X", uključujući 3.000 retvitova.

U izjavi, Džonatan Grinblat, direktor Lige za borbu protiv klevete, koja se bori protiv antisemitizma širom sveta, rekao je za Roling stoun da smatra da je širenje takvih objava, koje odražavaju vekovima stare antisemitske teorije zavere, neverovatno zabrinjavajuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading