KO JE NAĐA, JUGOSLOVENSKA EPSTAJNOVA ROBINJA? Vozila njegov LOLITA EKSPRESO, a vrbovao je kad je imala 15!

Autor:

Svet

09.01.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka Nađa Marcinko i njena veza sa skandalom oko Džefrija Epstajna

KO JE NAĐA, JUGOSLOVENSKA EPSTAJNOVA ROBINJA? Vozila njegov LOLITA EKSPRESO, a vrbovao je kad je imala 15!

Foto: new york post printscreen


Nađa Marcinko, bivša manekenka i pilot, postala je poznata javnosti kao dugogodišnja pomoćnica Džefrija Epstajna, optuživanog za seksualno zlostavljanje maloletnica. Nedavno otpečaćeni transkripti njenih izjava tokom svedočenja o bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu i zlodelima pedofila otkrili su da se Nađa barem 42 puta pozvala na Peti amandman tokom sudskog procesa.

Sumnje i optužbe


Njeni advokati tvrde da je Nađa bila žrtva, a ne saučesnik ili regruter maloletnica za seksualno zlostavljanje, te da nije optužena za krivično delo. Ipak, transkripti svedočenja otkrivaju da su je pitali o BIlu Klintonu i nedoličnim seksualnim aktivnostima sa maloletnicama dok je bio u društvu Džefrija Epstajna.
Republika

Foto: Credit: SDNY / Zuma Press / Profimedia

 

 


Nađa Marcinko i svet skandala


Nakon objavljivanja novih detalja, Nađa je nestala iz javnosti, što je izazvalo dodatnu pažnju medija. Poznata je kao "Globalna devojka", a njeno ime se pominje u tužbi koju je pokrenula Virdžinija Đufre protiv Gislejn Maksvel, Epstajnove saradnice. U javnosti su se pojavili transkripti koji imenuju i druge poznate ličnosti, poput glumca Kevina Spejsija i mađioničara Dejvida Koperfilda, ali niko od njih nije optužen za zlodelo.

Veza sa Džefrijem Epstajnom


Nađa je postala poznata kada ju je Džefri Epstajn doveo iz Jugoslavije 2001. godine, kada je bila tinejdžerka. Ona je radila kao pilot njegovog privatnog aviona "Lolita Expres", a kasnije je postala izvršna direktorka u kompaniji Epstajnovog brata. Tokom Epstajnovog boravka u zatvoru, posetila ga je čak 90 puta.

Novi detalji o Epstajnovim aktivnostima


Nedavno su objavljeni novi dokumenti o Džefriju Epstajnu, a jedan od svedoka je pomenuo Mis Jugoslavije kao osobu koja je boravila u vili u Palm Biču na Floridi. Ovi dokumenti su izazvali dodatnu pažnju javnosti, posebno zbog širokog pojma Jugoslavije koji uključuje i Češku i Slovačku, zemlju iz koje potiče Nađa Marcinko.

Ova veza Nađe Marcinko sa skandalom oko Džefrija Epstajna i dalje budi interesovanje javnosti, a transkripti njenog svedočenja dodatno su rasvetlili pozadinu ovog kontroverznog slučaja.

(Blic žena)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading