ŠOKANTNO! Američki bokser promenio ime zbog LJUBAVI prema Vladimiru Putinu! Sad se zove Kevin Vladimirovič

Autor:

Svet

09.01.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendan Lajpsik i Kevin Džonson postali državljani Rusije

ŠOKANTNO! Američki bokser promenio ime zbog LJUBAVI prema Vladimiru Putinu! Sad se zove Kevin Vladimirovič

Foto: Tanjug/Ap, Shutterstock


Američki bokser Kevin Džonson i kanadski hokejaš Brendan Lajpsik su nedavno stekli rusko državljanstvo, prema ukazu predsednika Rusije Vladimira Putina. Džonson je podneo zahtev za rusko državljanstvo u jesen 2023. godine, izjavljujući da duboko voli ruskog predsednika Vladimira Putina. On je čak najavio promenu imena, ističući da će se ubuduće zvati Kevin Vladimirovič, kao gest poštovanja prema Putinu. Bokser će se uskoro suočiti sa svetskim šampionom Markom Petrovskim na turniru u Moskvi.

„Kao kompliment predsedniku Vladimiru Putinu, odlučio sam da promenim ime. Sada ću se zvati Kevin Vladimirovič - u čast Vladimira Putina. Sada sam bez šale, 100 odsto Rus“, rekao je Džonson u jednom intervjuu.



Kevin Džonson - novi ruski državljanin

Kevin Džonson, bivši američki bokser, izazvao je pažnju javnosti svojom odlukom da zatraži rusko državljanstvo.

Njegova izjava o nameri da živi u Rusiji nakon pobede nad borcem mešovitih borilačkih veština Vjačeslavom Dacikom, dodatno je pojačala interesovanje za njegovim potezima. Sa 59 profesionalnih borbi, od kojih je ostvario 36 pobeda, Džonson je uspešna figura u svetu boksa, a njegov prelazak pod rusku zastavu donosi novu dinamiku u svetskom boksu.

Brendan Lajpsik - kanadski hokejaš u ruskoj hokejaškoj ligi

Brendan Lajpsik, kanadski hokejaš, takođe je dobio rusko državljanstvo nakon što je prešao u ruski klub SKA. Sa 218 odigranih mečeva i 146 osvojenih bodova u Kontinentalnoj hokejškoj ligi, Lajpsik je stekao reputaciju kao talentovani i veoma korisni igrač. Njegov prelazak u ruski klub je još jedan korak ka ostvarenju uspeha u svetu hokeja, a njegovo novo državljanstvo će dodatno ojačati vezu sa ruskom hokejaškom scenom.

Ovaj neočekivani prelazak dvojice vrhunskih sportista u rusko državljanstvo izaziva interesovanje javnosti i postavlja pitanja o njihovim budućim planovima i uticaju na sportsku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading