DEKA POKUŠAO DA OTVORI KESICU ČIPSA PA SE ZAPALIO! Nećete verovati kako je starac završio u bolnici

Autor:

Svet

05.01.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident sa kesicom čipsa

DEKA POKUŠAO DA OTVORI KESICU ČIPSA PA SE ZAPALIO! Nećete verovati kako je starac završio u bolnici

Foto: pixabay.com


Jedan neimenovani stanovnik grada Dalton u Džordžiji doživeo je neobičnu nesreću koja je rezultirala opekotinama na 75% tela. Sve se desilo kada je pokušao da otvori kesicu čipsa na neuobičajen način, koristeći upaljač umesto klasičnog otvaranja. Nažalost, ovaj potez se pokazao kao velika greška, jer je nesrećnik slučajno zapalio svoju fotelju i završio sa ozbiljnim povredama.

Brza reakcija radnika i posledice

Srećom, u blizini su se našli radnici koji su odmah reagovali, uzeli crevo i uspešno ugasili plamen. Ipak, 75-godišnji muškarac je prevezen u bolnicu gde su mu dijagnostikovane opekotine. Ostaje nejasno da li je sam čips izazvao plamen ili je uzrok nešto drugo, a detalji ovog neobičnog incidenta ostaju predmet interesovanja lokalnih medija.

Podsećanje na sličan incident iz prošlosti

Ovaj neobičan događaj podseća na sličan incident koji se desio 2016. godine u Ontariju, kada su dvojica tinejdžera ušla u market i zapalila kesicu čipsa na polici. Vatra se izuzetno brzo proširila, prouzrokujući štetu u radnji koja je procenjena na čak dva miliona dolara. Ova podsećanja dodatno naglašavaju neobičnost i potencijalnu opasnost koja može proisteći iz nepravilnog postupanja sa proizvodima poput kesica čipsa.

Ovaj neverovatan incident jasno pokazuje da čak i svakodnevni predmeti poput kesica čipsa mogu prouzrokovati neočekivane i opasne situacije ukoliko se ne koriste na propisan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pera

06.01.2024 13:59

Sad će da tuži proizvođača što nije stavio upozorenje da se čips ne otvara otvorenim plamenom.