TURSKA IZ PETNIH ŽILA POKUŠAVA DA ''ZAUSTAVI KRVOPROLIĆE''! Oglasio se Erdogan nakon sastanka sa Zelenskim: Dogovor je pao!

Autor:

Svet

05.01.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski predsednik se oglasio nakon sastanka sa Volodimirom Zelenskim.

TURSKA IZ PETNIH ŽILA POKUŠAVA DA ''ZAUSTAVI KRVOPROLIĆE''! Oglasio se Erdogan nakon sastanka sa Zelenskim: Dogovor je pao!

Foto: Tanjug/AP

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas, nakon razgovora sa ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim, da je Ankara spremna da preuzme ulogu posrednika i domaćina mirovnih pregovora između Kijeva i Moskve.

Erdogan je istakao da Turska čini intenzivne napore da "zaustavi krvoproliće" i u Ukrajini i na palestinskim teritorijama, i da obezbedi trajni mir, preneo je Haberturk, prenose Agencije.

- Spremni smo da preuzmemo ulogu posrednika pregovora kako bi se osigurao mir u Ukrajini. Važno je da se koridor žitarica restrukturira i profunkcioniše, i u tu svrhu nastavljamo diplomatske kontakte - naveo je turski predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading