OVA ŽENA JE PREDVIDELA BREGZIT I SMRT KRALJICE ELIZABETE! Ima zanimljiva proročanstva i za 2024.

Autor:

Svet

04.01.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična proročica koja ke predviđala budućnost asparagusom

OVA ŽENA JE PREDVIDELA BREGZIT I SMRT KRALJICE ELIZABETE! Ima zanimljiva proročanstva i za 2024.

Foto: jutjub

67-godišnja proročica Džemima Pakington privukla je pažnju medija svojom neobičnom metodom predviđanja budućnosti - bacanjem asparagusa u vazduh i tumačenjem uzoraka koje formiraju kada padnu.

Uprkos neortodoksnom pristupu, ona se hvali impresivnom tačnošću koja se kreće od 70 do 95 posto.


Proročanstva za 2024. godinu

Džemima je nedavno otkrila svoja proročanstva za 2024. godinu. Prema njoj, ova godina će biti svedok kraljevskog razvoda i izbora prve ženske predsednice Sjedinjenih Država, koja će trijumfovati nad kako Džo Bajdenom, tako i Donaldom Trampom. Napomenuto je da Džemima ima istoriju predviđanja značajnih događaja, poput Bregzita i smrti kraljice Elizabete II. Dodatno, ona predviđa pad popularnosti kulture slavnih, propast mnogih TV zvezda, i predviđa razočaravajući nastup britanskog tima na Olimpijadi u Parizu. Takođe, ona predviđa globalne promene u političkom vođstvu i smrt istaknutog svetskog lidera.

Porodični dar i tačnost

Džemima je počela da usavršava svoj dar za proricanje još u detinjstvu, navodno ga nasledivši od svoje tetke, koja je praktikovala čitanje čajnih listića.

Naglašavajući svoj metod bacanja asparagusa kako bi zavirila u budućnost, Džemima ponosno stoji iza svoje izuzetne tačnosti, iako je bilo nekih promašaja u njenim predviđanjima. Na primer, njeno predviđanje o dominaciji Čelzija u fudbalu ove godine se nije ostvario, pošto tim trenutno drži 10. mesto u Premijer ligi nakon lošeg početka sezone, kako prenosi Daily Mail.



Zanimljiva priroda Džemininih predviđanja izazvala je kako radoznalost, tako i skepticizam. Dok su njen neortodoksni pristup i specifična predviđanja privukli pažnju, kontradikcije u nekim njenim proročanstvima dodaju element neizvesnosti. Uprkos tome, njena prethodna tačna predviđanja daju verodostojnost njenim tvrdnjama, čineći je jedinstvenom ličnošću u svetu proricanja sudbine.


BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andras

04.01.2024 20:23

Lupeta