MOMAK (26) PAO SA MOTORA, OSAM AUTOMOBILA PREŠLO PREKO NJEGA JER GA NISU VIDELI! Reči oca nesrećnom momka razaraju dušu: Nije on jelen na putu, već LJUDSKO BIĆE! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.01.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni momak nastradao je na svoj 26. rođendan.

MOMAK (26) PAO SA MOTORA, OSAM AUTOMOBILA PREŠLO PREKO NJEGA JER GA NISU VIDELI! Reči oca nesrećnom momka razaraju dušu: Nije on jelen na putu, već LJUDSKO BIĆE! (VIDEO)

Foto: Shutterstsock

Mladi veteran američke vojske, Džon Dajer, poginuo je na svoj 26. rođendan kada ga je na auto-putu na Floridi pregazilo osam vozila.

Nesreća se dogodila 17. decembra na putu 27, prenose lokalni mediji.

Zvaničnici su saopštili da je izgubio kontrolu nad motorom i potom pao na zemlju posle čega ga je pregazilo osam automobila, a nijedan od vozača ga nije uočio.

Proglašen je mrtvim na licu mesta, prenosi 24sedam.rs.

Njegov otac Džon je nesreću nazvao noćnom morom.

- Verovatno ga je ubio prvi automobil. Ne verujem da je patio, ali kako su samo nastavili da idu preko njega? On nije bio jelen na putu, već ljudsko biće - rekao je utučeni otac.

Kako je rekao, sinu su poslali poslali poruku u kome mu čestitaju rođendan, ali nisu dobili odgovor.

- Dva policajca su se pojavila na mojim vratima, tražili su porodicu Džona Dajera. Mislio sam da je dobio neku kaznu za parkiranje, a onda su mi saopštili da je stradao u saobraćajnoj nesreći - kazao je.

Iako se nekada plašio visine, Džon je služio kao padobranac. Rođen je u Rusiji, a onda je usvojen u SAD i živeo je u Njujorku pre nego što se preselio na Floridu.

- Ne znam kako je to uradio, ali je prevazišao svoje trahove. Plašio se vode, a onda je postao dobar surfer. Bio je pun života. Bog nam ne kaže kada nam se život prikrao kraju. Nekome je život ispunjen posle mesec dana, a nekome u 99. godini života. Bog je izabrao kada je došlo Džonovo vreme. Mene nije pitao, to mogu da vam kažem - rekao je otac za "Fox 35 Orlando".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading