ŠOKANTNO: PUTINOV KONTROVERZNI SAVEZNIK PRONAĐEN MRTAV! Pao sa trećeg sprata kuće: Bio u centru skandala zbog korupcije, zarađivao milione!

Autor:

Svet

28.12.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Egorov (46), politički saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, pronađen je mrtav u sredu nakon što je navodno pao sa prozora trećeg sprata, izveštavaju ruski mediji, a informacije prenosi i "Njujork post".

ŠOKANTNO: PUTINOV KONTROVERZNI SAVEZNIK PRONAĐEN MRTAV! Pao sa trećeg sprata kuće: Bio u centru skandala zbog korupcije, zarađivao milione!

Foto: twitter.com/yasminalombaertUMERI

Egorov je bio član Putinove stranke "Ujedinjena Rusija" i zauzimao je mesto zamenika u gradskoj skupštini Tobolska.

Prema izveštaju ruskog "Telegram" kanala "Baza", Egorov je navodno pao sa trećeg sprata svoje kuće u Tobolsku, koji se nalazi u Tjumenskoj oblasti. Njegovo telo pronađeno je u dvorištu, a prve informacije iz istrage sugerišu da nema vidljivih tragova nasilja i da smrt nije rezultat zločina.

 

 

Navodno je Egorov patio od srčanih problema, što dodatno komplikuje situaciju. Policija je angažovana u istrazi kako bi rasvetlila sve okolnosti smrti, dok "Njujork post'' ukazuje na činjenicu da su svi sumnjivi smrtni slučajevi u Rusiji imali zajednički element - srčane probleme, što izaziva sumnju u javnosti.

Vladimir Egorov, po struci advokat, izgubio je poziciju u državnoj administraciji 2016. godine zbog skandala vezanog za korupciju, iako nije bio osuđen u vezi s tim slučajem. Nakon povratka u politiku, postao je jedan od najbogatijih lokalnih funkcionera u Tobolsku, s mesečnim prihodom od oko 9 miliona rubalja, odnosno približno 100.000 dolara. Iza sebe ostavlja suprugu i dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading