PRVI SNIMAK DEČAKA (16) NESTALOG PRE 6 GODINA Aleks konačno stigao kod svoje bake (VIDEO)

Autor:

Svet

16.12.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski tinejdžer, Aleks B. (17), nestao je 2017. godine tokom odmora u Malagi, na jugu Španije, sa majkom i dedom.

PRVI SNIMAK DEČAKA (16) NESTALOG PRE 6 GODINA Aleks konačno stigao kod svoje bake (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@BFMTV

 Tada je imao samo 11 godina. Napustio je spiritualističku zajednicu na Pirinejima u kojoj je živeo i proveo šest godina lutajući brdima Francuske pre nego što je pronađen.


**Povratak u Veliku Britaniju**



Aleks Beti se večeras vratio u Veliku Britaniju, saopštila je policija Velikog Mančestera. Njegov povratak je najavljen za danas, a vratio se u London direktnim letom iz Tuluza. Konačno se vratio kući kod svoje bake u Englesku.

 


**Život u "duhovnim zajednicama"**



Tinejdžer je sa majkom i dedom živeo "nomadski način života" u "duhovnim zajednicama" u Španiji, Maroku i Francuskoj. Njegovi staratelji bili su "opsednuti energijom i solarnim panelima". Nakon šest godina takvog načina života, pronađen je kako luta brdima Francuske, noseći sa sobom samo skejtbord i 100 evra.


**Porodična istorija**



Od druge godine, Aleksa su odgajale majka i baka po majci, nakon što je otac napustio kuću. Sa osam godina, majka ga je odvela u Maroko na nekoliko meseci, što je izazvalo sukob između njih dve. Tri godine kasnije odveden je u Španiju i nikada se nije vratio kući. Sada policija istražuje gde se nalazi Aleksova majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading