DRAMATIČNO SPASAVANJE! Beba preživela tornado tako što je sletela na drvo!

Autor:

Svet

16.12.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba pronađena neozleđena nakon što je tornado pogodio Tenesi

DRAMATIČNO SPASAVANJE!  Beba preživela tornado tako što je sletela na drvo!

Foto: Printscreen/facebook/Sydney Moore

Prošla je nedelja od kada je razorna oluja pogodila grad Klarksvil u američkoj saveznoj državi Tenesi, ostavljajući za sobom stazu uništenja.

Tornado je otkinuo krov sa pokretnog doma, odnoseći sa sobom četvoromesečnu bebu. Dom je pripadao Sidnei Mur i njenom partneru, Aramisu Jangbludu.

Tornado je izazvao haos u njihovom domu pre nego što je otuđio njihovog malog sina, Lorda, iz njihovih ruku. Međutim, usred haosa i uništenja, čekalo je čudo za porodicu.


Dok su upozoravajuće sirene zavijale, tornado je proparao njihov pokretni dom, ostavljajući porodicu zarobljenu pod ruševinama.

 

 

Jangblud, uprkos dislociranom ramenu, proveo je deset mučnih minuta pretražujući ruševine pre nego što je čudesno pronašao Lorda, koga su odneli snažni vetrovi. Beba je pronađena plačući, ali čudesno neozleđena, zavučena u drvo oko 30 metara udaljeno od mesta gde je njihov dom nekada stajao.

Mur je živo opisala jezivo iskustvo, poredeći ga sa scenom iz filma, dok je Jangblud izronio iz kiše i ruševina sa Lordom u naručju.

Oluja je ostavila širom razuđeno uništenje, raseljavajući hiljade stanovnika u Tenesiju. Barem su dva tornada zabeležena prethodne subote, ostavljajući iza sebe stazu uništenja. Stotine domova je uništeno, a nažalost, barem šest osoba je izgubilo život, uključujući majku i njeno dete. Hendersonvil i predgrađe Nešvila, Medison, su pogodili tornadoi sa udarima vetra do 200 kilometara na sat, prema Nacionalnoj meteorološkoj službi.

U međuvremenu, drugi tornado je proparao gotovo 70 kilometara tokom svog divljanja, krećući se sa područja Klarksvila u okrugu Montgomeri do okruga Logan, uništavajući domove i poslovne objekte, isčupavajući drveće i raspršujući ruševine po putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading