ZBOG GOJAZNOSTI IH NISU PRIMILI U AVION! Let obustavljen zbog BEZBEDNOSNIH razloga, izbio SKANDAL na aerodromu!

Autor:

Svet

20.11.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanska avio kompanija morala je da zakaže dodatni let zbog zabrinutosti da je grupa sumo rvača premašila granicu težine za dva aviona.

ZBOG GOJAZNOSTI IH NISU PRIMILI U AVION! Let obustavljen zbog BEZBEDNOSNIH razloga, izbio SKANDAL na aerodromu!

Foto: pixabay.com

Aerdrom, putnici na aerodrmu

- Za nas je izuzetno neobično da obavljamo specijalne letove zbog ograničenja težine ovog aviona - rekao je predstavnik avio-kompanije lokalnom izdanju Minami-Nippon Shimbun, prema The Guardianu.

Noćna mora od 30.000 funti dogodila se kada je trebalo da titanski tucači lete iz Tokija i Osake da prisustvuju Specijalnom nacionalnom sportskom festivalu na ostrvu Amami Ošima, izvestio je Japan Nevs.

Međutim, nakon što su izračunali da su sumo rvači u proseku bili teži od dozvoljenog, putničke vlasti su postale zabrinute da dva Boinga 737-800 neće moći da polete, prenosi Alo.

Kako bi obezbedila pravilnu raspodelu težine, avio-kompanija je odlučila da rezerviše dodatni let za 27 članova sumo posade u poslednjem trenutku. Njih četrnaest je moralo prvo da odleti iz Osake za Tokio da bi se ukrcalo na ovaj specijalni let.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading